D&R Sipariş Alıp, Sonra Kitabı Yollamadılar
845görüntüleme

Parayı nakit almışlardı, şimdi paramı da iade etmiyorlar. Merkezden onay gerekiyormuş.

Bu kadar zaman geçti, D&R halen paramı ödemiyor. Bunun mazereti nedir? Ayrıca tarafımı aramış olmanız, sorunuma çözüm olmadıktan ve paramı geri ödemedikten sonra bir anlam ifade etmiyor. Tarafınızla iletişime geçilmiştir ne demek? İletişime geçtiniz de sorun mu çözüldü? Özür bile dilemediniz. Telafi zaten sizden beklenmeyecek bir şey, onu anladım. Bari bir özür dileseydiniz.
D&R'dan bir kitap sipariş ettim. Parasını D&R Flyinn mağazasına peşin olarak ödedim. Aradan 1 hafta geçti, aradım kitabı sordum. Yanlış mağazaya teslim edildiğini, en geç cuma ya da pazartesi ellerine ulaşacağını söylediler. Pazartesi günü aradığımda, ellerinde kitabın olmadığını, sipariş alındığında sistemde kitap gözükse bile artık bulunmadığını söylediler. Beni mağdur ettiler. 1 hafta boşuna bekledim. Daha dün başka bir kitap siparişi vermiştim. Şimdi bir daha internetten sipariş vermem gerekecek. Ve bir kargo ücreti daha ödeyeceğim.