D&R İletisim Merkezi İletişimden Sınıfta Kaldı
1.167görüntüleme

Dnr mağazası evet beni aradı. Bana hala e faturam gönderilmedi. Bakin kendi çağrı merkezlerine şikayet oluşturdum aramadılar, ama sikayetimvar.com a yazdıktan hemen sonra telefon aldım. Kurumsal şirketler başka merciye şikayet edilmeyi beklemezler. Kaldı ki hala 4 gündür bana ait faturamı mail olarak göndermeyi dahi beceremediler... Ancak kurumsal şirketler yurt dışındaki gibi oluyor. Bizdeki gibi kopyala yapıştır ile olmuyor. Lamy olayla ilgisi olmamasına rağmen bana müşteri memnuniyeti için kalemlerime yedek uc yollayacakmis. Bundan sonra lamy kalemlerimi internetten alırım. Dnr vitrinine bile bakmaya niyetim yok.

Dnr deneyimim harika. Arayan arkadaş hala online mağazadan alışveriş yaptığımı zannediyordu. Sonra mağaza alışverişi olduğu ortaya cikti..cok şaşırtıcı firma. Bir daha işim olmaz. Talebim yok sizden dedim.
1 ay önce Eskişehir Espark D&R mağazasından 2 adet lamy ® tükenmez kalem aldım. Muayenehane hekimiyim. Günde 4-5 reçete yazıyorum, tüm işim bilgisayar ile. Buna rağmen kalemler bitti. Mağazaya götürdüm. Faturamı kaybettiğim için ilgilenmediler ama zaten D&R kart ile aldığım için telefon ile iletişime geçtim. Kayıtlı mail adresime e- Faturamı talep ettim ama izin ile verebileceklerini söylediler. Bana ait kalemlerle bana ait telefon ya da mail adresime bana ait faturayı yollayamayan dnr mağazası iletisim bölümünü tebrik ediyorum. Mağaza içerisinde faturamı yollasalar ve isimi çözselerdi tekrar oraya gitmeme gerek kalmazdı. Sistemde kayıtlı faturamı vermeyerek faturasını kaybeden müşteriyi cezalandırıyorlar sanırım?