D&R Eksik Gönderilen Ve İncelemesi Bir Türlü Bitmeyen Sipariş

11 Eylül 15:04

D&R Firmasından 31 Ağustos tarihinde numaralı siparişimdeki 2 adet tükenmez kalem kutu içeriğinden çıkmadı. Konuyu canlı destekten birkaç kez yazamama rağmen bakıyoruz, inceliyoruz diyorlar. İptal edin diyorum. İncelemeler sürüyormuş. Galiba yıl sonu stok sayımını bekliyorlar.

Böyle kötü satın alma deneyimleri yaşattığın için teşekkür ederim. Uzun süredir neden Dr.'dan alışveriş yapmadığımı yeniden hatırlattınız. Geçmiş siparişlerime baktım. Bir öncekini de iptal etmişim.

Ben pişman oldum. Siz de olun istemem.

11 Eylül 15:08 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

11 Eylül 21:30

Çok teşekkür ederiz. Kayıt oluşturma konusunda bir numarasınız. Ne zaman iletişime geçsem kayıt açıyorsunuz. Bir sonraki aşamaya geçtiğinizde aradığınız kişiye ulaşılamıyor olacak. Size hayırlı kayıt oluşturmalar dilerim.

18 Eylül 15:23

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

21 Eylül 16:10

20 gün sonra eksik ürün gönderildi. Teşekkür ederim.

D&R Stokta Olmayan Ürünü Satıp Daha Sonra Bizleri Mağdur Ediyor.

Fehmi

11 Ekim 11:07

D&R'dan Alınan Hoparlörün Garanti Süreci Kabusu

Hazel
09 Ekim 10:44

D&R Sipariş İptal İşlemini Yapmıyor! Kabusa Çeviriyor.

Yilmaz
25 Ağustos 17:33