20 Şubat 2016

D&R Hasarlı Ürün Değişimi.

03.02.2016'da verdiğim siparişi anca 10.02.2016 gönderebildiler. Hediye paketindeki ürün kutusunun içinden hasarlı çıktı. Değişim için 16.02.2016 da geri gönderdim. 19.02.2016'ya kadar ses çıkmayınca telefon ettim. Zahmet oldu ama kontrol ettiler ürün ellerine ulaşmış, tedarikçiye yollayacağız dediler. 20.02.2016'da ürünü bana geri yolladılar. Hemen aradım müşteri hizmetlerini siz geri ne zaman yolladınız diye soruyorlar. Dalga geçiyorlar resmen müşteriyle. Bugün tekrar yolluyorum, değişim falan da istemiyorum paramın iadesini istiyorum.
İnternet sitesinde bize ulaşın diye bir kısım var, ne yazarsanız yazın hiçbir şekilde cevap gelmiyor.

Hamdi H. 267 Okunma

Cevaplar

  • Hamdi H.10 Haziran 2016

    İslemleri kiminle tamamlayip kime bilgi verdiniz acaba? Bana gelen bir bilgi yokta o yüzden soruyorum. Neyse zaten tüketici hakem heyetine başvuru mu yaptım. Vakti gelince gorusecegiz.

  • D&R Müşteri Temsilcisi10 Haziran 2016

    Konuya ilişkin ürünle ilgili işlemler tamamlanarak bilgi verilmiştir.

  • Hamdi H.24 Mart 2016

    24 Mart itibariyle halen Dr.. nin hırsızlığı devam etmekte. Çağrı merkezini arayınca hala bana ne zaman iade gönderdiğimi soruyorlar. Şikayetvar.com un çokta bir etkisi yok demek ki şirketler üzerinde.

  • Hamdi H.17 Mart 2016

    22 Şubat'ta iade eline ulaştı Dr.. nin. 20 iş günü bekleyin iade hesabınıza yatacak dediler. Bugün 24. iş günü. Arıyorum müşteri hizmetlerini daha bana siz iade mi istediniz diye soruyor. Ya şaka yapıyorlar ya da gerçekten insanların parasını çalmaya çalışıyorlar başka bir şey gelmiyor aklıma.

  • D&R Müşteri Temsilcisi07 Mart 2016

    Sayın Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile alakalı gerekli işlemler başlatılmıştır. İşlemleriniz sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Talep ve sorularınız için http://www.dr.com.tr/Main/Home/Support linkinden bizimle iletişime geçebilir yada 0212 478 07 77 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz. Saygılarımızla, D&R Müşteri Hizmetleri

  • Hamdi H.02 Mart 2016

    20 Şubat'ta gönderdiğim iade ile ilgili hiçbir bilgi yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum kargonun kendilerine ulaşıp ulaşmadığından haberleri yok bana gönderi kodu soruyorlar. Bu kadar rezil bu kadar kötü bir hizmet ben hayatımda görmedim. Şu anda Dr.. resmen paramı gasp etmiş durumda.

  • Hamdi H.26 Şubat 2016

    w131996395

  • D&R Müşteri Temsilcisi25 Şubat 2016

    Sayın Müşterimiz, Siparişinizi kontrol edebilmemiz adına W ile başlayan 10 haneli sipariş numaranızı iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, D&R Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön