118Şikayet

• Çözülen
  • Videolu
  • Fotoğraflı
11 Ekim 2022

"Marka en kısada sürede iletişime geçti. Bu müşteriye verdikleri değeri gösterir. Gösterdikleri ilgi için tesekkur ederim."

Azmiye Şikayetini Yayından Kaldırdı
19 Mart 2022

"Firma yetkilileri sorunumu çözdü. Şikayete konu olan ürün firmadan değil satan marketin taşıma ve saklama ve muhafaza koşullarından kaynaklı olmasına rağmen sorunumu Cumhuriyet Sucukları ArGe ve kalite birimi çözmüştür. Teşekkürler"

Sami Şikayetini Yayından Kaldırdı

Cumhuriyet Sucukları Bir Daha Asla

08 Ekim 2021

Marketten aldığımız Cumhuriyet Sucuk'ta müthiş derecede eksi bir tat var yenildiğinde mideyi aşırı rahatsız ediyor ilaç kullandık ailecek resmi sitelerinde bile yazdım sucuk hala bende incelemek isterseniz diye şeklinde kimsenin umurumda değil.

Cumhuriyet Sucukları Bir Daha Asla

Cumhuriyet Sucuklarının Kurnazlığı

28 Ağustos 2021

Afyonda bulunan Cumhuriyet Sucukları'na bugün uğradık üç tane sucuk ekmek siparişi verdik gelen her bir siparişin içindeki ürünler birbirinden farklı ve eksikti bayat ekmekle satış yapıyorlar gelip geçici müşteri olduğu için müşteriyi de önemsemiyorlar ekmeğin bayat olduğunu belirttiğimiz de ekmek g...

Cumhuriyet Sucuklarının Kurnazlığı
04 Ekim 2020

"Cumhuriyet sucukları tarafından bilgilendirildim. Sadece ısıl işlem ürünlerde ambalaj üzerinde belirtme zorunluluğu olduğunu, fermente ürünlerde bu zorunluluğun kalktığını, artık sadece sucuk ibaresi olacağı bilgisini verdiler. Benim gibi çok insanın bundan haberi olmadığından eminim. Marketlerin ve çalışanlarının müşteriyi aydınlatma açısından bu konuda bilgilendirilmeleri gerektiğini düşünüyorum. İlginize teşekkür ederim."

Arzu Şikayetini Yayından Kaldırdı
16 Eylül 2020

"Şikayetim hızlı bir şekilde çözüldü, çok memnun kaldım teşekkür ederim"

İrem Şikayetini Yayından Kaldırdı
29 Temmuz 2020

"Firma yetkilisi benimle iletişime geçti ve sorunumu çözüme ulaştırdı. İlgisi için firmaya teşekkür ederim."

Esma Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Cumhuriyet Sucukları 8 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.info
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %79
Marka Karnesini Gör