Cosori Türkiye Garanti Sorunu

16 Kasım 2022 21:23

Cosori marka hava fritözü aldım, bir süredir sorunsuz kullanıyorum. Bir gün fanın çalışmadığı fark ettim. Paketledim garantiye göndermek için garanti belgesine baktım. Adres evime çok yakın olduğu için gittim ki adreste iş yeri tabela vs. Yok. Telefonla denedim telefona bakan yok. Instagram'dan yazdım, beni engellemişler. Saygısızlığınızı ve memnuniyetsizliğimi Cosori usa'de ilettim. Elimde faturam var mahkemeye gideceğim.

19 Kasım 2022 22:01

Cosori merkez ile iletişime geçtim ve Dipol Bilgi... Şirketinin resmi distribütör olmadığını da ayrıca mailde bildirdiler. Instagram sayfanızda bununla ilgili bir belge olduğunu hatırlıyorum. Cosori.tr sayfası beni Engellediği için artık göremiyorum

22 Kasım 2022 13:41

Cosori Merkez, Cosori TR'nin verified seller olduğunu söyledi. İletişime geçecekleri bilgisi verildi. Bekliyorum

Yorumlar (9)

Melike

Merhaba aynı sorunu bizde yaşıyoruz. Cosari Türkiye'ye ulaşamıyoruz. Problemin ne olduğunu bilmediğim için çözecek ustada bulamadım.

Melike

Merhaba aynı problemi bizde yaşıyoruz. Hiçbir şekilde Cosori Türkiye'ye ulaşamadım. Usta sizin airfyerin problemini nasıl çözdğ

Sezen

Merhaba cosori Türkiye diye çalışan hizmet veren bir site var mı, şu an hazırlık aşamasında da, servis için nasıl kimden destek alacaksınız tam olarak

İsmail

Ben ulaşmaya çalıştığım zaman vardı, dışarıda bir ustaya götürdüm yaptırdım.

Nursel

Merhaba, ben de Cosori Türkiye ye ulaşmaya çalışıyorum. Sonuç elde edebiliriz mi?

Senanur

Merhaba çözüme ulaşabildiniz mi? Ben de de aynı sorun var. Cosoriye nasıl ulaşabilirim? Değişimle ilgili dönüş oldu mu?

Arzu

Değişim değil para iadesi olacak diyorlar. Yani bana öyle söylendi.

Senanur

Ben Amazon Germany satıcısından almıştım. Güya ürün 2 yıl Amazon garantiliydi. Müşteri Hizmetleri'yle konuştuğumda değişim hakkı da var denmişti. Şu an değişim olamayacağını,1486 TL iade sağlayabileceklerini söylüyorlar. Şaka gibi!

İsmail

Merhaba, herhangi bir dönüş olmadı.

Cosori Sıcak Hava Fritözü 5,5L XXL Fritöz Sıcak

Duygu