Corelli Bisiklet Arızasının Garanti Kapsamı

Bülent Bey Merhabalar, Öncelikle bizleri tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz bu sorundan dolayı üzüntümüzü belirtmek isteriz. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Satış sonrası hizmetler olarak sizlerle görüşme sağlanmış olup, garanti prosedürü detaylı olarak aktarılmış ve ek'te yer alan görselde de mevcut olmakla birlikte kullanıcı hataları garanti kapsamına girmemektedir. Yaşamış olduğunuz sıkıntının malzemeden ( tedarik kaynaklı ) dolayı olmamakla birlikte, yanlış ( çapraz) vites geçişlerine dayalı olarak kırılma yaşanmıştır. Prosedürde de belirtildiği üzere modellerin üzerinde kullanılan komponentlerin kontrolü ve ilk 20 günlük sürüş sonrası yapılan kontrollerde ortaya çıkmaktadır. Bu sebeplerden dolayı yetkili servisimiz tarafından sizlere ücretli olarak yardımcı olunmuştur. Sağlıklı günler dileriz.
Malatya Şirin oyuncaktan 28.05.2022 aldığımız corelli snop 5.1 sürüş esnasında arka vites mekanizması kırıldı. Yetkili servis olan gül bisiklet tamircisi garanti karşılamaz diyerek 200 TL karşılığında değiştirdi. Garanti kendi kendine kırılan bir mekanizmayı karşılamamış olması bizi çok uzdu. O zaman garanti neyi karşılıyor dediğimde ne yazık ki garanti adı garanti sözünü duydum çok üzüldüm. Corel firmasının ürün garantisi bizi üzmüştür.