2019 ekim ayımda Sur Yapı mağazasından
1000 lira civarında para vererek almış olduğum güya Outdryayakkabı her tarafından su almaktadır.
Ürünün incelemesinin yapılarak değişim yapılmasını istiyorum.
2019 ekim ayımda Sur Yapı mağazasından 1000 lira civarında para vererek almış olduğum güya Outdry ayakkabı her tarafından su almaktadır. İnceleme yapılmak üzere genel merkeze gönderildiğinde ayakkabı iadesi kabul edilmedi dönüşü yapılmıştır. Pandemi koşulları varken malın 24 ay garantisi devam etmesine rağmen ürün kabul edilmedi. Ürünün incelemesinin yapılarak değişim yapılmasını istiyorum.