Ömür
27 Ocak 15:18

Maltepe Piazza'da bulunan Columbia mağazasından bir adet kış sezonu ayakkabı aldım. Birkaç gün giydim. Ayakkabı, yanlardan ve ayak üst kısmını sıkmaya başladı ve ayağımın üst kısmını tahriş etmeye başladı. Önceleri yeni olduğu için sorun etmedim, ancak sonraki giydiğimde ayakkabının iç alt tabanının çok sert olduğunu ve ayak alt tabanımda rahatsızlık oluşturduğunu fark ettim. Ayak iç tabanımda da yarılma gibi sorunlara sebep oldu. Normalde çok yürüyen biri olduğumu ve farklı marka ayakkabılarımın olduğunu belirtmeliyim; onlarda böyle bir sorun yaşamazken, bu ayakkabının aşırı yorduğunu ve bazen ayakta olduğumda ayak iç tabanımda yanmalara ve aşırı terlemeye sebep olduğunu fark ettim. İade ve değişim için götürdüğümde mağaza görevlisi, 'Ürünü giymişsiniz, değişim yapamayız.' dedi. 'Ayakkabıyı giymeden sorunun nasıl anlaşılabileceğini' sorduğumda ise 'Evde deneyebilirdiniz.' dedi. Kimse aldığı hiçbir ürünü alışsın diye 10-15 gün boyunca giyip denemez. Ürünün garantisi olduğunu ve birkaç gün daha denememi, sorun olursa incelemeye gönderebileceklerini söyledi. Ben de tamam diyerek yaklaşık bir hafta daha denedim ve aynı sorunları yaşayınca incelemeye gönderdim. Bir ay sonunda ret verildiğini belirten bir yazıyla ayakkabıyı geri aldım. Öncelikle, ürünün incelendiğini düşünmüyorum; çünkü üretim aşamasında incelenip satışa sunulduğunu söylüyorlar ve iki yıl garantisi ile bir ay içerisinde ürün iadesi sunan kurumsal olarak tanımlanan firma, ürün kullanıldığı için iadeyi kabul etmekten veya iadeye göndermekten kaçınıyor. Ürünün kaliteli olması sağlıklı olduğunu göstermez. Giyemeyeceğim bir ürüne para ödemek istemiyorum ve iadesini talep ediyorum.

Columbia'dan Tek Yıkama Da Mahvoldu

Yiğitcan