Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.7
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Coca-Cola ile ilgili bir şikayetin mi var?

Coca-Cola Böcek

33 Şikayet
Şikayet Sıralaması
26 Mayıs 2021

Coco Cola İçinden Böcek Çıkması

İçinden böcek çıktı sonradan girmesi imkansız inanamıyorum hâlâ çok kötü oldum dikkat edin içerken böcek çıkma olasılığı mevcut artık nasıl içeceğim bilemiyorum...😠😩😩😩🤮😦😨😨🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

• profile
1 Destekçi
08 Nisan 2021

Coca-Cola İçinde Sinek Çıktı

Coca-Cola 450 ml lik şişenin içinden sinek çıktı. Kapağını bile açmadık Cola'nın üstünde yüzüyor. Nasıl oluyor anlamıyorum. Çok şaşkınım. Daha önce hiç dikkat etmemiştim demek ki böcekli böcekli içirdiler bize yıllarca colayı. Hala inanamıyorum midem kaldırmıyor gördükçe.

27 Mart 2021

Coca-cola Böcek Çıktı Ve İçseydik Zehirlenebilirdik

Coco cola nın içinde böcek çıktı ve hiç açılmadı. Biz onu ya içseydik zehirlenseydik ya, bunun sorumlusu kim olacaktı? Sizden şikayetçi olacağım. Haber bültenlerinde vereceğim kapak hiç açılmadı. Size dava açacağım. Ne üstüne düşeceğim haberiniz olsun.

22 Kasım 2020

1,25 Litre Coca-Cola'da Canlı Böcek Çıktı

Marketten almış olduğum ürünü misafirlerle içmeye başladık içerken bardakta nokta gibi bir siyahlık gördüm ve bardağı süzdüm böcek kıpırdamaya başladı Coca-Cola gibi bir büyük firmaya yakışmadı. Bundan sonra ürettikleri hiçbir ürünü de almam.

22 Eylül 2020

Coca-Cola Orijinal Ürün İçerisinde Böcek

22/09/2020 günü kurumsal bir şirketten Fanta 1.5 litre aldım. Orijinal açılmamış ürünün içerisinde kocaman böcek çıktı. Yetkilileri aradım firmayı ancak pandemi sürecinde inceleyemiyoruz deyip geçiştirdiler. Böyle bir zamanda pandemi sürecinde insanların sağlığını nasıl riske atarlar

01 Ağustos 2020

Coca-Cola Koladan Böcek Çıktı

31.07.2020 'de yalın gıda marketten aldığımız 2,5 litre kolanın içinden böcek çıktı. Yılların markası ve sürekli satın aldığımız bir markadan da böyle bir şey olması çok üzücü güvenip alamayacak mıyız? Dikkat edilmesi gerek sonuçta midemize giriyor.

Coca-Cola Koladan Böcek Çıktı
15 Nisan 2020

Coca-Cola'nın İçinde Böcek Var

Milyonlarca tükettiğiniz Coca-Cola'nın içinde gördüklerinizden sonra halen daha içmeye devam ediyorsanız ben ne diyeyim size afiyet olsun. Adamlara gelin iadelerinizi alın diyorum 4 haftadan beri diyorlar ki iadelerimiz kapalı korona'dan dolayı alamıyoruz. Ya böyle bir saçmalık olabilir mi ne yapaca...

• profile
1 Destekçi
08 Nisan 2020

Coca-Cola İçinden Ne Olduğu Belli Olmayan Bir Cismin Çıkması

Kolayı bardağa doldururken bardağın içine şişeden bir şey düştüğünü fark ettim ve tekrar kolayı lavaboya dökünce görmüş olduğum bu şey beni hayrete düşürdü bir çatal yardımıyla dürtüp baktığım da son derece yumuşak bir cisim olduğunu fark ettim böcek olabileceğini düşünüyorum.

16 Mart 2020

Coca-Cola'dan Böcek Çıktı!

Yeni aldığımız Coca Cola'nın son kullanma tarihi geçmediği kapağında belirtiliyordu son kullanma tarihi 10.08.2020 idi. Coca Cola'yı Tekirdağ ili Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesi'ndeki Kahramanlar Mini Market'ten almıştık Alış tarihimiz 16.03.2020'dir dükkanda kamera vardır oradan aldığımız bellidir...

Coca-Cola'dan Böcek Çıktı!
10 Kasım 2019

Coca-Cola Fiyaskosu

Pizza Pizza'dan pizza siparişi verdim gelen kolayı açtığımda içinden böcek çıktı buna nasıl bir açıklamanız var tek kelimeyle fiyasko... Farkında olmadan Allah bilsin kaç kişi içmiştir... Bununla ilgili nereye şikayet etmem gerekiyorsa fazlasını da edeceğim resim ve videosunu çekeceğim.

16 Eylül 2019

Coca-Cola İçinden Madde Cıktı!

Raftan Alıyorum Kasaya Gidiyorum tam okutacak iken karşılaştığım Şeye bakın ya bunu fark etmeseydim de İçseydim? Bildiğiniz içinde bilinmeyen bir madde var böcek mi ne bilmiyorum ama şaka gibi resmen rezalet koskoca Coca-Cola'nın içinden bilinmeyen madde çıkıyor Bunun ne Açıklaması ne de İzahı olur.

18 Mayıs 2019

Coca-Cola'dan Ölü Böcek Çıktı!

Bu nedir ya gerekli incelemeleri yaptırıp şikayet edeceğim. Marka diye güvenerek aldım ama kapağına dikkat etmedim içmek için açtığımda ise parçalanan böcek parçaları gördüm. Yakışmadı size Coca-Cola. Daha önce içeriğinde böyle şeyler kullanıldığını görmüştüm fakat şehir efsanesi diye hiç inanmıyord...

01 Haziran 2020
Tuncay Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Coca-Cola, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Coca-Cola, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99