23 Ağustos

Clear Saç Dökülme seti sonrası saçlarım aşırı dökülmeye başladı. Yeni seri bir takım olarak en pahalı setleri. Kullanıcı yorumlarına bakarak Migros ® indiriminden 4 set aldım çünkü 2 set fiyatına geliyordu. 3 hafta düzenli kullanım sonrası saçlarım önce az az sonra da yoğun bir şekilde elime geliyor kökten dökülüp. Tahlillerim hiçbir vitamin eksikliğine veya hastalığa işaret etmiyor. Doktora gittim yani. Sorun sette. Saç boyam bitkisel ve yıllardır kepek sorunum da yok. Amacım daha sağlıklı ve çabuk uzayan saçlardı. Sundukları çözüm 400 TL'ye yaklaşık teki gelen setin yerine ya aynısını ya da depoda ne varsa göndermek. Şaka gibi 400 TL lik sette 63 TL lik şampuan ya da döken setin aynısı. Prosedür böyleymiş. Ürün orijinal, süresi geçmemiş teyitli bu arada. Ben de tekrar yorum okumaya başladım ve gördüm ki alanlar kullanmaya başladıkça aynı sorun ve alerji ile karşılaşmışlar. Yeterince test süresi geçirmeden mi bu yeni ürün piyasada bilmek istiyorum. Çözüm ise şaka gibi. Bu dönüşler kıymetli olup hemen müdahale yerine önerilere bakın. Dilerseniz depoda başka bir Clear şampuan ne varsa gönderebiliriz ve seçme şansınız yok ürünü. Ne yapacaksınız o gün erkek şampuanı varsa şansıma 400 TL lik set yerine 60 TL lik erkek kepek şampuanı mı yollayacaksınız. Sizlerde ne olur 1 ay kullanmadan 3 günlük kullanıp yorum yazmayın bir ürünü iyice emin olunca yorumunu yazın. İlk kez bir şampuan saçımı döktü, kurutsa anlarım ama döküyor. Bana hiç iyi gelmedi saçımdan da olmak üzereyim hala üründen aynısını yollarız biz incelerken mağdur etmeyelim diyorlar. Şaka mı?

Clear Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 20 dk
Clear Logo
23 Ağustos 13:00
23 Ağustos 13:10
Clear Şampuanın Yeni Pahalı Seti Saçlarımın Dökülmesine Sebep Oldu.

Aynı gün yapılan 2 parçalı 2 siparişim. Özellikle elimdeki adetleri belirtmek istedim. Hepsi faturalı ve tanınmış kaliteli bir marketten alındı. Hala 1 seti incelemeye alacaklar, yollanacak hediye şampuanı biz seçeceğiz diyorsunuz. Ne hediyesi? Ürün alıyorsunuz size test imkanı sunuyorum, aldığınız ürüne karşılık ürün gönderiyorsunuz. Hala daha seçme şansınız yok nedir? Kepeksiz saçıma kepek şampuanı veya kil e alerjim varsa niye killi şampuan kullanayım. Saçım dökülüyor hala biz istediğimizi yollarız ne demek?

31 Ağustos 10:31

Gelişmeler; Migros açılmamış ürünlerde Clear ın kullanamadığı inisiyatifi kullanıp, ürünleri iade aldı. Saçlarım ise şampuanı kestikten ve yeni şampuanla yıkamaya başladıktan 3 gün sonra gözle görülür şekilde dökülme azaldı şu an içinse toparlanıyor saçlarım ama kestirmek zorunda kaldım, uzatmak ve sağlıklı olması için aldığım Clear seti nedeniyle. İnanılmaz psikolojik bir etkisi de oldu tabi. Clear mi ne yaptı? Daha inceleme yapacağız alıp dediği ürünleri almadı bile. Yeni ürün de getirmedi. Telefonla durumu bile sormadı. Hala sessizce bekliyorlar. Sanırım testleri ben yaptırıp, tahlillerime ekleyeceğim. Ürünün deneme test sonuçlarını, kaç kisi üzerinde denendiğini internette aynı seride aynı şikayeti yazan kişilerin bilmesi için kamuoyu ile paylaşmasını istiyorum. Bu kadar çözüm bulmaktan uzaksınız. Bir tarafta büyük bir kurumun ürünü bir tarafta bir market zinciri ve çözüm üreten ve müşteriye destek olan market zinciri. Firma ise ortalıkta yok hala. Migros a tüm yardımları ve iadesi için teşekkür ediyorum. Koskoca bir ürün gamı bulunan firmadan çok daha güvenilir ve çözüm odaklıymış.

31 Ağustos 10:35

Bu arada yeni şampuanım en uygun fiyatlı sıradan market markası ve dökülme çok azaldı ve (ipek) gibi oldu saçlarım. Şaka gibi değil mi?

06 Eylül 00:10

Gelişmeler:5 gün önce yayınladığım gelişme ile birlikte firma temasa yeniden geçti. Bu kez ürünün ivedi şekilde alınarak istediğim Clear ürünleri not alınmış şekilde okunarak gönderileceği belirtildi. Üzerinden 5 gün geçti tekrar arayan soran gelen giden yok. Mesela sağlık sorunu yaşatmayan düzeltilen bir hatada kendileri için örnek açısından biri bankacılık diğeri tekstilde hizmet veren firmalar şöyle yapmıştı; hata giderildi, görüşlerim değerlendirildi,2 kez durum takibi için arandım, birinde bölge müdürü -şubesiz bir bankacılık hizmeti verildiğinden-yönlendirildi özür çiçeği, minik bir özür notu... Tekstil sektörü ise paylaşım için teşekkür ederek mağazadan özel indirim uygulanarak yapılacak eş değer bir değişim ve ajansı ile birlikte yollanan minik bir özür notunu kasada tarafıma ileten bir kadro ile durumu çözmüştü. Bunları beklemiyorum ben çünkü bu kurumların proaktif hizmet veren bir kadrosu var, sizden farklı ve müşteri odaklılar. Sizden istediğim bir geçmiş olsun, test için ürünleri almaya geldik buyurun bu da verdiğiniz ücret kadar olmasa da bizim size daha iyi geleceğini düşündüğümüz ürünler diyeceğiniz ürünler. Hepsi bu. Ürün hakkında sadece ben bunları yaşamadım sonuçta. Seriden bu dönüşler internette var benim gibi. Bu kadar uzun niye mi yazdım; müşteri odaklı firmaların örnek çözümlerini bilmeniz için. Sizden zaten bunu beklemenin mümkün olmadığını süreçten anladım. Koskoca firma bir ürünü test ve inceleme için bu kadar süre almıyor ve sadece alacağız diye telefon açıyorsa her güncellemede, müşteri ve sağlığı ve ürünün sonuçları umurumda değil demektir. Satış odaklı ve müşteri odaklı firmalarında arasındaki fark budur. Ne olursa olsun müşterileri asla müşteri odaklı firmaları bırakmaz ve kendi aralarında mutlaka çözerler. Sözde ilgili ve sözde vaatli telefonlarınız için teşekkürler. Sağlık önemli bir konudur başka hatalara benzemez. Ürün hemen alınıp incelenir. Değil mı? Yoksa sorunu belli mi boşuna kimseyi benden almak için yormadınız?

Clear Kafa Derisinin Kaşınmasına Neden Olur

Maher
2 hafta önce

Clear markasının erkek şampuanını uzun süre mentollü olarak kullanıyordum ve kepekten dolayı saç dökülmesi yaşıyordum. Aslında, iki hafta kullandıktan sonra saç dökülmesi durdu ve kepek problemi ortadan kalktı. Ancak yeni ürün, eskisi kadar etkili değil; kafa derisinde kaşıntıya neden oluyor.

Clear Men Jel Formüllü Şampuandan Şikayetçiyim

Reşit
2 hafta önce

Yıllardır memnuniyetle kullandığım Clear Men marka şampuanım yenilendi. 'Güya jel formülü' diye satılan şampuan, saçlarımda inanılmaz kepeklenmeye yol açtı. Sahte olabilme ihtimaline karşı birkaç tane de zincir marketlerden aldım, ancak hiçbir değişiklik yok. Saçlarımdan dökülen kepekler yüzünden ko...

Clear Men Scalp Pro Güçlendirici Şampuan Kepek Ve Dökülme Yaptı.

Tayfur
29 Ekim

Clear Men Scalp Pro Güçlendirici Şampuan Saç Dökülmesine Ve Kepeğe Karşı Etkili şampuan aldım reklamlarda anlatıldığı saç dökülmesini falan azaltmadı aksine 5. Yıkamam aşırı kaşıntı ve kepek yaptı saç dökülmem çoğaldı. Normalde saçım 2 günde kirlenirdi bunun yıkayınca 1 günde yıkanmak istiyor. Memnu...

Clear Men Scalp Pro Güçlendirici Şampuan Kepek Ve Dökülme Yaptı.

Clear Kepek Yara Kaşıntı Yağlanma

Funny
06 Ekim

Clear men kahve özü çekirdekli f saç dökülmesine etkili diye aldım. Ayrıca üzerinde kepeğe karşı yazıyor. Şampuan saçımda çok fazla kepek yaptı ve yok olmuyor. Nasıl böyle bir ürünü piyasaya sürüyorsunuz! 35 sene sonra saçım kepek oldu. Ürününüzden şikayetçiyim. Bir senedir böyle bir şey yoktu Sağlı...

Clear Sıvı Jel Formu

Mevlüt
04 Ekim

Clear saç dökülmesine karşı serisi kötü jel formuna getirildi. Çok kalitesiz, vasat ve kötü bir hal aldı. Eski jelsiz şampuanlar muhteşemdi nerede o eski seriler ah! Kalite yerlerde bu yeni formülü asla kullanmayacağım. Ucuz mal üretip daha çok kazanmak için kaliteyi bitirdiniz.

0 Yorum

Clear Şikayetvar üye markasıdır