Aynı sorunu bende yaşadım. Daha önce oraya gittim seansım bitmesine rağmen sonuç alamadım bana ek 3 seans verildi. Tekrar seans için gittiğimde el değiştik ve seansınz bitti denildi. Clean Life dan hiç memnun kalmadım. Hakkım helal değildir
Van şubesinde pandemi döneminde tüm müşterine 2 ay ek seans verdiler gün ayarlamak istediğimde yok dediler görüştüğüm kişi şirket el değişti dedi hayda müşterinin ne suçu var diyorum yok bilmiyor şirket ayda bir tüm personelleri çıkarıp sürekli yeni işi bilmeyen geldiği için böyle diyor kız neyse bu kız bilmez dedim Instagram'da sayfalarına yazdım yok yine yok seansım bitmiş verilen iki seansı da inkar ediyorlar ama sosyal medyada yazan kişinin üslubunu bir görseniz tehditkar Allah daha neler iki ayda bir gitmeme rağmen ay ortasında çıkan kıllardan dolayı getirmeyen halime mi yanayım sen savcı mısın devlet misin sen raconcu (buna çok basitçe) musun yazdıklarının ekran görüntüsünü alıyoruz da daha neler diyorum ki baktım yok karşımdaki küçük belli oradan söylüyorlar bu da kılıç kuşanmış yazık ne diyorsa tekrarlıyor aklınca da beni korkutuyor!
Neyse halbuki biri çıkıp dese ki kardeşim bizim sürekli elemanlarımız değişiyor 2 artı seans demişler ama ne senin ne bizim kanıtımız yok bu yüzden sözümüzü tutmuyoruz dese konu kapanacak ama diyor ki kolun yandığında hastaneye gitseydin rapor alsaydın o zaman hey gidi hey anya Konya olayı yani. Bunlar benim kollarımı yaktı ben iki hafta uzun kollu giydim kremler aldım yanlarına gittim kız bana diyor ki ‘abla sanki nolmuş çok da yanmamış kızlar anlatıyor daha önce birini baştan aşağı yaktılar hastanelik oldu diyor‘ al bir de buradan yak yani ne diyeyim iyi ki ben az yanmışım diye mi sevineyim anlamadım Allah'tan saklamışım kollarımın fotoğrafını da alın verdiğiniz hizmeti görün diyebiliyorum.
Personellerinin dertlerini görseniz eleman dayanmıyor hepsi bize dert yanarken zeki yazan kişi diyor ki içişlerimize karıştın bedelini ağır ödeyeceksin zeki arkadaşım bu bilgiler bize haşa gökten inmedi ben ve diğer müşteriler bunları nereden biliyoruz demek ki senin personelin mutlu değil anlatıyor anla sende işte da bizden duyunca niye dumur oluyorsun ki diyorum ki elemanlarınıza lazer eğitimi cihaz eğitimi verin müşteri yaklaşımı konusunda eğitim verin tavsiyem üzerine teşekkür edeceğine işi sizden mi öğreneceğiz geliyor konu sonra siz kimsiniz devlet misiniz savcı mısınız diye üste çıkıyorlar! İnsanları caydırma yöntemleri buymuş demek ama nafile. Daha yaptıkları neler neler varda iç işlerine karışmayalım çok ayıp. Neyse anlayacağınız yanan insanlar yakılan insanlar mutsuz personel saygısız firma.