05 Haziran

04-06-2023 tarihinde Sultangazi cad. BİM şubesinden aldığım Çizmeci Time wafer master ürününün içinden kızım yerken mavi plastik eldiven parçası çıktı. Bu sorumsuzluğun faturası neden biz tüketicilere kesiliyor yutabilirdi de konu ile ilgili acil dönüş bekliyorum. Gereken yerlere tüm şikayetlerimi yapacağım ve fotoğrafları yükleyeceğim.

Çizmeci Gıda Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 sa 14 dk
Çizmeci Gıda Logo
05 Haziran 09:23

1 hafta önce

Çizmeci gıda wafer master rulo gofretlerin içi boştu, çikolata ile dolu değildi. Üretimsel sorun oldu. Büyük ihtimalle, severek yediğimiz için üzüldük. Tekrar aldığımızda böyle bir durumla karşılaşmak istemediğimiz için gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

1 hafta önce

Her zaman aldığım çizmeci time crepe gofrette kakaolu fındık kremalı gofret sipariş verdim. Çok severek yediğim bir üründü. Aldığım ürünün içerisinde 1 adet eksik vardı. İlk defa başıma geldi. Konuyla alakalı geri dönüş yapılırsa çok sevinirim. Teşekkürler

20 Temmuz

Çizmeci gofret sürekli aldığımız ve de en beğenerek yediğimiz her zaman taptaze olan gofret bu kutuda bayat çıktı ne yazık ki. Yani fiyatlar yükseldikten sonra neden kalitesizleşti anlamadım. Hem koku vardı hem de bayattı ürün. File marketten almıştık

19 Temmuz

Öncelikle ben ürünlerinizi severek tüketen bir müşteriniz olarak yazıyorum. Geçen gün kardeşime giderken kahve yanına rulolardan aldım. Paketi açtık kokusu ağır ve ürün bayatlamış son kullanma tarihine baktığımda daha epey vardı yani eski kullanma tarihi geçmiş bir ürün değildi. Neden böyle bir şe...

0 Yorum

Çizmeci Gıda Şikayetvar üye markasıdır