Özdal sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Ayıplı Arızalı Araç Satarak Beni Mağdur Etti

19 Ocak 2023 20:23

Ben 10/2022'de Citroen C3 Aircross 2022 araç aldım. Almaz olaydım. Aracı Mersin Citroen Çayan bayiiden sıfır aldım. Araç 2000 km geldi ve arızalandı. Çekiciyle Antalya Balaban bayii gittik sensörlerde arıza var dedi yaptık gidebilirsiniz dediler. Sonra eve geldik ertesi gün tekrar arızalandı. Tekrar çekiciye koyup götürdük 2 gün kaldı yaptık dediler tekrar aracı verdiler eve geldik ertesi gün yine aynı olunca götürdük ve aracı tekrar bıraktık. Sonra aradılar ve aracın ABS Fren sistemini komple değiştirdik alabilirsiniz dediler. Durumu genel merkeze bildirdik bu araç ayıplı ve ABS fren sistemi Can Güvenliğini tehlikeye sokabilecek bir durum aracınızı alın yerine yenisini verin dedik. 4 hafta oldu her hafta arayıp halen konuyla ilgili değerlendiriyoruz biz sizi Haftaya arayacağız vs vs. Yani oyalayıp Dalga geçiyorlar. Durumu Citroen Fransa'ya bildirdik inşallah oradan bir olumlu cevap gelir. Bu arada Hukuki yollara da başvurduk. Dava açıldı yani anlayacağınız paramla rezil oldum. Citroen Müşterisine hiç sahip çıkmıyor ayıplı hatalı arızalı araba satmak ne demek oluyor göreceğiz.

profile profile profile
23 Ocak 2023 20:47

Halen arayıp size döneceğiz diyorlar sabır denemeye çalışıyorlar yahu 1 ay olmuş neyi size döneceğiz diyorsunuz bu mu sizin müşterinize saygınız bu mu marka değeriniz ne biçim bir iş arkadaş

05 Şubat 2023 22:56

Bu Citroen markası dalga geçiyor ve her cuma günü arayıp biz halen haber bekliyoruz yönetimden deyip kapatıyorlar sap ık gibi amaçlarının ne olduğunu anlamış değilim

Mert

Merhabalar aynı sağa çekme ve titreme sorunu bende de mevcut ve aracım ortalama 20L yakıyor gösteriyor

Vecihe

Merhaba, C3 Aircross, aracımdaki sorun için telefon harici görüşme benimle yapmadıkları gibi -Bursa inallar Ovaakça bayisinden telefon ile aradığımda randevu için, randevu neden talep ediyorsunuz biz sizinle konuşmuştuk dosyanız açık durum bizden çıktı "dediler. Aynı sorunla birlikte farklı sorunlar da var randevu istiyorum dediğimde en erken 5 gün sonraya randevu verildi. Bu derece sorumsuz, malının -kronik arızanın arkasında durmayan bir marka Citroen. Aractaki sağa çekme ve direksiyondaki titreme sorunu devam ediyor. Hukuki süreci ve basın röportajının sonucunu bekliyorum şu an. Citroen markası satış harici, her konuda olumsuz ve sorumsuz. Asla tavsiye

Vecihe

Citroen kötü bir marka. BRN de çok pişmanım. C3 Aircross sağa xekme sorunu ısrarla çözülmüyor. Ve hiçbir değişime yanaşmıyorlar. Emsal davalar var. Dava açtık ve ulusal haber ajanslarına röportaj vereceğim./Bursa/Turkey

Vecihe

Citroen markasi satış sonrası, kotu bir marka. 2022 martında sıfır aldığımız citroenc3aircross ta sürekli sağa çekme ve direksiyonda titreme oluyor. Defalarca servise gitmesine rağmen sorun çözülmüyor, ayıplı mal satıldığını düşünüyorum. Hukuki süreç başlatmak üzereyim. Maddi manevi ödeyecekler bunun cezasını. Yıllar geçse de sonuclandiracagim.

Alp sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 13:32
15 Günlük Sıfır Araç Yandı, Citroen Değişim Yerine Tamir Dayatıyor
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Servis Oyalamasıyla Çözülmeyen Far Sorunu

Tuncay