Cinsel Ürünler Eczane Satışı Haksız İcra Dosyası

Eylül ecza ve cinsellik ürünlerinden beni arayıp 110 Bin tl icra borcunuz var dediler. Ben böyle bir siteye girip sipariş vermedim bunları her yere şikayet edip tazminat davası açacağım.
6095615 Ban kaldırma sebepsiz Ban yedim Banımın Açılmasını rica ediyorum... Lütfen Ban ı kaldırır mısınız Sebepsiz yere Ban yedim Sebebini de bilmiyorum ki Sohbet ettim sadece başka bir şey yok Yaani bundan yüzde yüz eminim bu şekilde arz ederim teşekkürler
16.11.2020'de 0507 626 ** numaralı telefondan telefonum aranmış olup İzmir Bayraklı merkez postanesinde icra dosyanız olduğunu bayağıdır burada olduğunu söyledi ve bir avukat numarası vererek adının v** eş** söyleyerek isterseniz onu da bir görüşün o size detaylı olarak açıklayacak dedi. Ben de kend...
Eylül ecza ve cinsellik ürünleri. Bugün beni aradılar hayatımda Ankara'ya gitmemiş biri olarak Ankara adliyesinde icralık olmuşum ürün 199 TL bana icra dosyası gönderilmiş 100 bin TL'lik. Hepsinden şikayetçi olacağım 199 TL'ye 100 milyarlık icra göndermek nedir saçmalık bu suçlamayı asla kabul etmiyorum etmeyeceğim de. Eylül ecza ve cinsellik ürünleri kime aitse beni arasın.