Çilek Mobilya Yatak Ölçüsü Doğru Teslim Edilmedi

Semra
17 Temmuz 2023 12:18

Adana Turgut Özal şubesinden yatak aldım. Yetkili satıcı bana sadece hangi seri olduğunu sordu ve ben flora serisinin bazalı topuzlu yatak olduğunu söyledim. Ancak yatak büyük geldi. Değiştirmek istediğimde benden daha küçük bir yatak için fiyat farkı istedi gelen zamlardan dolayı. Bunun sorumlusu ben miyim acaba? Ben serilerin yatak ölçülerinin değiştiğini nereden bilebilirim. Bu konu da yetkili satıcının detaylı bilgi alması gerekmez mi? Çilek Mobilya gibi kurumsal bir şirketin müşterilere uyguladığı bu politika doğru mudur? Sorunumun çözülmesini talep ediyorum en azından fark alınmadan çözülmelidir.

17 Temmuz 2023 13:15 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

Çocuklarım Yerde Yatıyor: Yanlış Ölçüler Ve İnatçı Retler

Kaan
11 Kasım 17:01

Özge
11 Kasım 14:37

Çilek Mobilya Oğlumun Sağlığını Tehlikeye Atan Rahatsız Yatak

Yasemin
19 Haziran 03:25
"İlgilendiler ve gerçekten çözüme ulaştı sorunum fakat süreç uzun ve yorucuydu defalarca aramak ve derdimi anlatmak zorunda kalmak üzdü mobilya kalitesi gayet iyi daha sorun yaşamadım fakat bir daha yatak tercihim olmaz"

Çilek Mobilya Bin Kere Pişmanlık

27 Ağustos 12:38