Çilek Mobilya Ürün Değişimi Yapılmıyor

31 Ekim 2022
Ayşe'nin Teşekkür Mesajı
“Alışveriş yaptığım mağaza ile ilgili fikirlerim hala aynı olmakla birlikte Çilek müşteri hizmetlerinden sorunumla yakından ilgilenen Ö**** Hanıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ürünlerdeki sıkıntılarımızda teknik servis tarafından giderildi.”

Forum Ankara Çilek odasından 03/10/2022 tarihinde trio model bazalı karyola, 3 kapaklı gardırop, çalışma masası, kitaplık, şifonyer, yatak örtüsü ve aydınlatma ürünlerini 26.500 TL karşılığı aldım. Ürün evime teslim edildikten sonra yatak örtüsünün küçük geldiğini mağazaya bildirdim büyük boyuyla değişim yapılmasını talep ettim. Ayrıca satın alma aşamasında ürünün büyük boyunun da olduğunu söyledim aldığımız bazaya uygun olan ölçünün bu olduğu söylendi güvenerek aldık. Mağaza müdürü s*** kesinlikle çözüm odaklı değil satmaya bakıyorlar sadece sattıktan sonra asla ilgileri yok. Mobilyalar da sıkıntılı olan yerler var kendilerine video atmam istendi attım onlara da cevap yok. Ben bütün ürünlerin iadesinin alınmasını istiyorum. Belli ki burada sıkıntı yaşadığımız zaman muhatap bulamayacağız.

Çilek Mobilya Logo
31 Ekim 2022 08:24
Ayşe
12 Ocak 01:43

Çilek Mobilya Yataktan Ses Gıcırtısı

1 hafta önce

Çilek Mobilya'dan 1 ay önce Ankara/ Yenimahalle Özevler mahallesinde bulunan Çilek mağazasından alınan genç odası takımının yataktan gıcırdama geliyor. Çocuğum gece sese uyanıp ağlıyor.! Gün geçtikçe gıcırdama sesi daha çok yükseliyor. Yatağın neresine dokunursanız ses geliyor. Aldığımız yer ile gör...

2 hafta önce

Çilek Mobilya'dan (Ankara- İstanbul. Yolu Şb...) aldığımız ranzada 1 yıl sonra montajdan kaynaklanan (eksik vidalama ve kusurlu montaj) sorun sebebiyle teknik servis talebinde bulunduk. Garanti süresi devam ediyordu. Ancak bunun kullanıcı hatası olduğunu söyleyip, 1.010 TL ödememiz durumunda yapılab...

1 Yorum

Enes

Ankara Forum AVM Çilek mağazası sadece satış odaklı düşünüyor. Ürün satıldıktan sonra ürünün arkasında durmuyorlar.

Çilek Mobilya Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı