Çilek Mobilya Hasarlı Ürün Teslimi (Mocha Serisi)
Müşteri hizmetleri tarafımla görüşme sağladı. Ancak hiçbir sonuç alınamadı. Sonuç şu, Çilek markasına güvenerek ürün almayın. Hiçbir şekilde çözüm sunmuyorlar. Ürün yanıltıcı bilgilerle satılıyor. Hiçbir sorumluluk almıyorlar.
Ankara Forum AVM Çilek mağazasından Mocha serisinin çalışma masasını aldım. 26.12.2022 de görevlileriniz tarafından kurulumu yapılarak ürünler teslim edildi. Ancak teslim edilen çalışma masası kitaplığının yan kısmı montaj yapılırken hasar görmüş (fotolarını ekledim) ürün bu şekilde hasarlı bir şekilde zarar görmüş bir şekilde tarafımıza teslim edilmiştir. (ürün ben evde yokken kayınpederini teslim edilmiştir) ürün hasarlı bir şekilde nasıl teslim edilmektedir. Ürün bize satılırken MDF olduğu söylendi ancak kırılan yerden görüyoruz ki ürün sunta. Çilek Mobilya tarafından yanıltıcı bilgi verilerek ürün satılmakta. Bu nedenle tarafıma ürün montajı esnasında hasar verilen, montaj yerleri çatlatılan ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Fotoğraflar ve servis formu ektedir