Çilek Mobilya Dolap Kapı Sesi Sorunu

28 Mayıs
Dilara'nın Teşekkür Mesajı
“Tarafıma direkt dönüş yapılarak sorunum dinlendi ve yetkili servis gelerek problemi çözdü. İlgi ve alakaları için Teşekkür ederim”

3 yıl önce Romantica serisi dolap ® aldım. Kurulduğundan bu zamana kadar bir kapısında gıcırdama var. Son bir aydır diğer kapıda da inanılmaz bir gıcırtı sesi oluyor. Çocuk dolabı açıp kapattığında sinirlerim bozuluyor. Adeta neden bu problemi yaşıyoruz? Yardımcı olunursa sevinirim.

Çilek Mobilya Dolap Kapı Sesi Sorunu
Çilek Mobilya Logo
29 Mayıs 08:35
Dilara
22 Haziran 10:48

Çilek Mobilya Yeni Yatağın Yıllardır Kullanılmış Gibi Gıcırdaması

3 gün önce

Mocha serisinden 120*200 bazalı karyola ve yatak siparişi ettik ürünler geç teslim edildi. Ardından yatağı kullanmaya başladıkça her üstüne oturup indiğimizde karyoladan gıcır gıcır diye rahatsız edici sesler çıkmaya başladı o kadar para verdik. İnsan Çilek Mobilya'ya bunu yakıştıramıyor.

10 Temmuz

5 yıl önce Çilek Mobilya'dan trio serisinin yüksek bir fiyata kalitesine inanarak aldığım çocuk karyolası, 8 yaşında 27 kg'lik çocuğum uyurken gece yarısı korkunç bir sesle kırılarak çöktü. Çocuğumun yaşadığı korkuyu geçiyorum, fabrikaya sorunumu anlattım. Bana 1600 TL + KDV + servis ücreti de talep...

Çilek Mobilya Karyola İnanılmaz Gıcırtı Yapıyor

08 Nisan

Geçen yıl Çilek Mobilya Fatsa Şubesi'nden almış olduğum Rustik Beyaz karyola aldığım ilk gün itibariyle gıcırtı yapmaya başladı. Şube ile hemen irtibata geçtik ve hemen ilgilendiler, servis elemanları birkaç işlem yapıp gıcırtıyı kestiler, tabi bu 1 gece sürdü. Sonra yine başladı, bu süreçte servis ...

0 Yorum

Çilek Mobilya Şikayetvar üye markasıdır