09 Mayıs 2013

Çift Geyik Karaca Giyim İncelemeden Gelen Ürün!

Sivas bayinizden aldığım takım elbisemin pantolonunu taktırdım ve ip çekmesi yaşandı, terzi yerine ürünü mağazaya bıraktım, mağaza ürünü KARACA fabrikasına gönderelim dediler, -öncelikle pantolonu bıraktım, ardından mağaza ceketinde gönderilmesi gerektiğini belirtti. Yaklaşık bir hafta sms geldi, müşteri hatası,tadilat da yapılmadı-

Şimdi beni çileden çıkaran ise, firmanın bana gönderdiği takım elbise çöplükten çıkarılmış gibiydi. her yeri toz kırışmış, resmen takım elbisemden anında soğudum. madem siz benim ceketimi aldığınız gibi teslim etmeyecektiniz ne diye aldınız, ben bu takım elbiseyi daha görmek istemiyorum.

Abdullah 106 Okunma

Cevaplar

  • Abdullah 16 Temmuz 2013

    ben yalan söylüyorum yani, işte sizin hizmet anlayışınız.o ürün denildiği gibi teslim edilseydi ben hastamıyım ki, bunca emek harcayayım, fotolarını çekip göndereyim,bu siteden sizi şikayet edeyim, sizi telefonla arayayım, benim işim gücüm mü yok.. kaldıki, damatlığım da dahil aldığım diğer ürünlerde neden bunu yapmadım. artık ben 10 liralık kuru temzl.derdinde değilim.yazık

  • Karaca Giyim Temsilcisi16 Temmuz 2013

    Değerli Müşterimiz; 23/01/2013 tarihinde almış olduğunuz ürününüz 02/05/2013 tarihinde '' pantolonda ip çekilmesi' şikayeti ile merkez ürün inceleme departmanına gelmiştir. Ürün ürün inceleme ekibi tarafınca titizlikle incelenmiştir. Ürünün sol paçasında kullanımla birlikte oluşan ip çekilmesi meydana geldiği gözlemlenmiştir. Ürünün tadilatı mümkün olmadığından ürüne herhangi bir işlem uygulanmadan , ürün 03/05/2013 tarihinde ilgili mağazamıza gönderilmiştir. Ürün inceleme sonrası yaşamış olduğunuz durum için özür dileriz. Konu tarafımızca takip edilerek müşteri hizmetleri departmanının mağazamızla irtibata geçmiş ve son olarak mağazamızda ürününüzle ilgilenilerek tarafınıza temiz bir şekilde teslimi yapıldığı bilgisi alınmıştır. İyi Günler Dileriz Çift Geyik Karaca Giyim Müşteri Hizmetleri Departmanı T:0212.671.77.88

  • Abdullah 12 Temmuz 2013

    müşteri hizmetlerini aradım, durumu bütünüyle ilettim, duyarsız kaldıklarından yakındım..ve sonuç, hala başladığım yerdeyim, nasıl bir hizmet anlayışı var bu firmanın anlamadım. karaca görünce sinir oluyorum artık, tebrikler.. ürün inceleme formu no : 0006303

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön