Chery Bayilerinin Engelli Vatandaşları Mağdur Etmesi

Mesut
3 hafta önce

Araç firmasının sitesinde Kasım ayında kampanya duyurusu olmasına rağmen Bayilerde Stokta araç olmasına rağmen Engelli vatandaşlara ÖTV muafiyeti kapsamında araç satışı yapılmayacağı bilgini veriyorlar. Merhabalar, Chery sitesinde yer alan Kasım ayı ÖTV muafiyeti kapsamında engelli araç satın almak için hafta sonu İzmir Bornova hmt şubesine gittik. Satış danışmanı S***** Bey ile görüştüğümüzde Pazartesi günü (bugün) bu ay bulunan araç stoklarının kendilerine bilgi verileceğini ileterek kendisini pazartesi günü aramamızı iletti. Sabah aradığımda müdür ile toplantıda olacağını iletip kısa sürede dönüş yapacağını tarafıma iletti. Gün içerisinde kendisini öğleden sonra ve akşama doğru arayıp mesaj atmama rağmen dönüş sağlamadı. Bornova hmt Şubesini telefonla aradığımda santraldeki görevli personele sıkıntımı ilettiğimde araç durumları için cevap olarak;bu ay engellilere ayrılan kontenjanın olmadığını normal araçların geldiğini iletti ve bu ay engelli muafiyeti için satışın yapılmayacağını iletti. Gaziemir, Uşak, Sivas, Aydın, Balıkesir şubeleri de engelliler için araç olmadığını ilettiler. Madem bu şubelerde sadece engelli kişilere ÖTV muafiyeti kapsamında araç satışı yoksa neden kampanya yapıyorlar? Kimsenin insanları ayırmaya hakkı yok bu hakkı devlet ihtiyaç sahiplerine tanımış ve araçların sitelerinde kampanya yazılmasına rağmen bu şubeler neden müşterilere böyle davranıyor? Kasım ayı olarak Sitede ÖTV Muafiyetli kampanya olmasına rağmen bugün ayın 13 ü ve bu ay boyunca ÖTV Muafiyeti olan kişilere satış yapılmayacağı bayilerce iletildi. Kampanyanın devam edeceği bilene belli olmamasına rağmen neden araç satışı yapılmıyor? Tüm şubelerden şikayetçiyim, gerekli denetimlerin yapılmasını istiyorum. Chery i seçmemizin tek nedeni bu kampanya ile alıyor olmamızdı. Bu konuda tarafıma bilgi vermenizi istiyorum. İnsanların umutları ile kimsenin oynamaya hakkı yok! Engellilerde toplumda bir birey onlarda parası ile araç alıyor.

profile profile profile
Chery Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 43 sa 1 dk
Chery Logo
3 hafta önce

Merhaba,Mesut D. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Ötv Muaf Chery Bulunmuyor

Anıl
5 gün önce

Chery ÖTV muafiyetinden araç almak istiyorum fakat bayiler, Chery firmasının yaptığı kampanyayı görmezden gelerek araç için abartılı tutarlarda para istiyorlar. Chery, bu kampanyayı müşteri memnuniyetini ve araç piyasasını arttırmak amacıyla yaptı. Araç bedelleri ÖTV muafiyetiyle 560 bin TL civarınd...

Chery Tiggo Pro7 ÖTV

Nihal
3 hafta önce

Tiggo Pro 7 comfort paketi ÖTV muafiyetli almak istiyorum. Fakat bayii Diyarbakır yetkili bayimiz elden para istiyor 220 bin tl. Bu yasal değil. Üstte para isteyemezler. Tüm Chery yetkileri bilginize. Ya kampanya yapıp ÖTV muafiyetli engellilere siteden satış yapıyoruz demeyin ya da elden ekstra ücr...

1 Yorum

Murat
Murat

Bende ÖTV muafiyetli hangi bayisini arasam araç yok diyorlar başka arkadaşıma normal fiyatta sorduruyorum telefonda buyurun gelin diyorlar hey Chery Türkiye pazarında tekrar tunmak istiyorsanız bayilerinize çeki düzen disiplin verin. Bir de parça desteği sağlayın.

Chery Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı