Chery Araçtan Memnuniyetsizlik Süreci

Ömer
3 hafta önce

Merhabalar, 18.09.2023 tarihinde Gaziantep bzl Otomotiv ® Bayisinden Chery 8 Tiggo 8 Pro Luxury araç satın aldık. Aracı aldığımız günden itibaren araçta yaşanan sorunlar ve sıkıntılar ardı ardına devam etti. Servise her gittiğimde bir sorun yok denilip oyalandık. Ben yıllardır biriktirdiğim tüm kazancımı bu arabaya harcadım. Araçla ilgili olarak memnuniyetsizliğimiz hat safhada olup aracın iade alınıp bedelinin tarafıma verilmesini talep etmekteyim. Bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla.

profile profile profile
Chery Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 42 sa 25 dk
Chery Logo
3 hafta önce

Merhaba,Ömer Ş. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Chery Logo
3 hafta önce

Merhaba Ömer Ş., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri 0850 480 74 72 numaramızdan ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

Burak
6 gün önce

Merhaba, 02.11.2023 tarihinde Mezcar Otomotiv'den araç satın aldık. Aracı bayiden çıkar çıkmaz fark ettiğim direksiyon sorununu bildirdim. Bunun yanı sıra araçta gelişen birçok sorun mevcut. Mezcar Chery'ye 8-9 defa, Volkswagen Mez'a ise 2-3 defa gittim. Sahipleri aynı olduğu için birbirlerine yönle...

Chery Tiggo 8 Orta Konsol Ekran Problemi

Siyabend
04 Kasım

Chery Tiggo 8 Pro en dolu model aracım 5 bin km de 3 aylık araç. Orta multimedya ekranı bir iki kez karanlık ekrana döndü şimdi ise ekran var fakat be...

Chery Bayi Alım Satım İşleminde Extra Para Talebi

Atilla
25 Eylül

16/08/2023'de Mersin Gürsoy Otomotiv Renault Bayilik grubu dahilinde Chery marka aracın TİGGO8 Pro modelini bayinin belirttiği oldu. Olduğu 1.586.388,40 TL fiyata mutabık kaldıktan sonra anlaşarak aldım. Araç için mutabık kalınan parasal miktarın tamamını bildirilen hesaba (Para Gönderme Dekontları ...

3 Yorum

Kerim
Kerim

Ne gibi sorunlar yaşadınız, biraz somut ifadeler yazsaydınız keşke.

Ali
Ali

Çok geçmiş olsun üstad. Bende 2021de Uşak'tan sıfır Opel aldım ve aldığım gün arıza verdi 4 ay uğraştım. Bana da her seferinde çözdük deyip gönderdiler ama çözülmedi, iki hafta sonra ikame araç verdiler onu kullandım. Süreç içinde de +1 yıl garanti ve 1 bakım ücretsiz dediler. Sonradan +1 yıl garantiyi vermediler bakımda da bir çok şey eksik yapıldı ne yazık ki. Allah yardımcın olsun

Yavuz
Yavuz

Bir şey almadan artık tek adresim ürün alanların yorum larını bakıyorum. Ve çarşamba gidecektim. Artık kesinlik le vaz geçtim ve çevreme de yorumlarımı paylaşacağım. Geçmiş olsun.

Chery Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı