Cherry Tiggo 7 Ayıplı Araç

30 Nisan 2024 04:19

Cherry hmt İzmir bayisinden alınan Cherry Tiggo 7 sıfır kilometre aracım bir süre sonra yalpalama ve titreme sorunları gösterdi. 18.03.2024 tarihinde İlgili servis kontrollerinde araç satılmadan önce park alanında uzun süre kalmasından dolayı lastiklerinde sorun olabileceği belirtilerek dört lastiğin değişeceği sözlü olarak ifade edildi. Genel müdürlük ve servis ile sayısız görüşme sonunda, dört lastik terine iki lastiğin değişmesi durumunda sorunun çözüleceği söylendi. Bayram dolayısıyla sorunun çözüleceği garantisine güvenerek ve istemeye istemeye değişim yaptım. Sonrasında servis müdürü ile test sürüşü yapıldı ve sorunun çözülmediğini kendileri de gördü. Bunun üzerine bayram sonrası dört lastik değişimi yapılacağını sözel olarak ifade edildi. Bayram sonrası servis müdürü genel müdürlükten onay gelmediğini, onay beklediklerini söylediler. Sonraki görüşmelerimizde Genel Müdürlüğü ikna etmek için video çekmek istediler. 42 gündür aracın bu durumundan kaynaklı olarak, müşteri hizmetlerinin de söylemesi üzerine güvenlik problemi yaratacağını düşündüğümden sadece şehir içinde aracı kullanabiliyorum. Şehir dışındaki ihtiyaçlarım için aracı kullanamıyorum. Ayrıca sorunun lastiklerden kaynaklandığı konusunda da emin olduklarını düşünmüyorum, oyalamak için yaptıkları ortada. Müşteri temsilcileriyle konuyu sayısız defa konuşmamıza rağmen kendi önerdikleri çözüm için bile harekete geçen bir ilgili bulamadım. Özetle aracın problemi devam ediyor, servis topu genel müdürlüğe atmakta, genel müdürlük ise kayıt oluşturup ilgili aksiyonları alacağını söylemekte. Daha garip olan genel müdürlüğün servis müdürünün bizzat kendi yaptığı teste güvenmeyerek video istemesi. Geldiğimiz noktada ne genel müdürlük ne de yetkili servis sorunun çözümü için hiçbir şey yapmıyor. İlgili marka ve yetkili servisten sorunun bir an önce çözümünü, çözülemiyorsa ayıplı malın misliyle değişimini talep ediyorum.

profile profile profile
30 Nisan 2024 11:12 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Mesut Ü. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

02 Mayıs 2024 13:08

Merhaba, Mesut Ü. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

07 Mayıs 2024 14:21

Müşteri temsilcisiyle görüşme yapıldı. Sorunun servise iletildiği tarihten itibaren 51. Gündeyiz. Problemin garanti kapsamında parça değişimi ile giderileceği geçen hafta belirtilmişti. Bugün için parçanın servise ulaşacağı söylendi ancak parçanın servise ulaşmadığı bilgisi verildi. Sorun devam ediyor...

29 Mayıs 2024 16:04

Son görüşmede bilgi verileceği ile ilgili ertesi gün görüşüleceği söylendi ancak bir haftayı geçti bir bilgilendirme yapılmadı.

Merthan sonuçtan çok memnun

Merthan
20 Mart 2024 10:58
"İvedi şekilde ulaşım sağladılar, ilgi ile şikayetimi dinlediler, hızla çözüme ulaştırdılar. Yolum Chery ile kesiştiği için pişmanlık duymayacağımdan emindim, haksız çıkartmadılar. Teşekkürler Chery Türkiye 🙏🙏💪"

Cherry Tiggo 7 Pro İle Güvenlik Sorunları Ve Yetersiz Destek

Cihangir