Cheetos Boş Yok Mu
Cheetos'tan 14 TL'lik 3 paket aldım boş yok yazıyor ne hiçbir şey yok içinde böyle devam edin aferin gerçekten size yakışıyor böyle işler. Bilmiyorum ne diyeceğimi artık böyle şeyler bizimi buluyor arkadaş lütfen az dikkat ya bu paketlemeler özel gelmiyor mu içine 2 tane kart koyamıyorsunuz.

Cheetos Cipsin İçerisinden Çıkan Şey
Aldığım cipsin içerisinden bilmediğim bir madde çıktı. Mini Cheetos shots küçük paketlerden siyah fındık büyüklüğünde bir pislik çıktı direkt olarak ağzımıza dikildiği için elimi atmadan direkt ağzıma geldi. Bu mide bulandırıcı olaydan dolayı şikayetçiyim.

Cheetos Bozuk Ürün Cipsin İçinde Çürümüş Atıklar
Cipsin içinde ne olduğu belirsiz şeyler çıktı Çürümüş şekilde resim ve videoyu da gönderiyorum. Paket hale elimde gerekirse Niğde tarım il müdürlüğüne götürüp şikayetçi olacağım. En kısa zamanda ilgilenilmesini istiyorum gerekirse paketi kargoyla gönderebilirim.
Cheetos İnsan Sağlığına Dikkat Edelim
Cheetos cips siden saç çıktı insan sağlığı bu kadar mi önemsiz gida üretimi yapılır bone kullanılmadan hiçbir tedbir almadan çalışma olmaz yıllardır bu markanın cipslerini severek alıyoruz çocuklarımıza ilk gez böyle bir şeyle karşılaştım lütfen bu konu ile ilgilenin

Cheetos Çıtırcık İçinden Çıkan Madde
Cheetos cips aldım son tüketim tarihi daha geçmemiş olmasına rağmen içinden köfte büyüklüğünde bütün bir madde çıktı. Ne olduğunu anlayamadım. Çok az da cips var. Çocuklar nasıl yiyecek bunları. Yılların güvenilir markası kaliteden düşmüş belli ki...
Kaç paket Cheetos aldım ve hiç biri 101 okeyde çip yüklemiyor. Hatalı şifre kullandınız diyor ve hepsini yeni açtım annemde farklı şifre denedim aynısını onda da diyor kabul etmiyor. Kabul etmeyecek şifreyi niye koyuyorsunuz bir çözüm bulun şifrelerin hiç birini kabul etmiyor.