Cheetos ile ilgili
  •   Çözüldü

Nur
Nur 14 Mart 22:12
videoplayer-icon

Aldığım cipsin içerisinden bilmediğim bir madde çıktı. Mini Cheetos shots küçük paketlerden siyah fındık büyüklüğünde bir pislik çıktı direkt olarak ağzımıza dikildiği için elimi atmadan direkt ağzıma geldi. Bu mide bulandırıcı olaydan dolayı şikayetçiyim.

Cheetos Logo
Cheetos15 Mart 11:44

5 gün önce

Cheetos Cipslerinde Sinek/Böcek Var

Aldığımız Cheetos markalı cipsin içinden sinek ya da böcek çıktı. Fark etmesem çocuğum yiyebilirdi. Lütfen ilgilenmenizi istiyorum. Markanıza yakışmayacak bir durum. Çocuklar için hijyenik bir ortamda üretim yapmanız gerekiyor.

3 hafta önce

Cheetos Tarihi Geçmeden Bozulmuş Cips

Çocuğum için aldığım Cheetos yer fıstıklı 40 gr tarihinin henüz geçmemiş olmasına rağmen bayat yasa bozuk çıktı tadı gerçekten kötü ben 11 aylık bebeğime Cheetos ve çeşitlerini alıyorum genellikle tadı gayet güzel oluyordu. Çocuğum yerken ağzıma bende attım bir tane ve baktım tat farklı bir iki tan...

1 ay önce

Cheetos Peynirli Cips İçinde Tahta Parçası Çıktı

Cheetos peynirli cips aldık. İçinden kocaman bir şey çıktı. Sert çocuklar yiyor bunu, ya bakmasak nasıl oluyor. Böyle bir şey anlamadım. Ben tahta gibi bir şey çıktı içinden. Sağlık açısından biraz dikkat edilmesi lazım değil mi? Güvenip Cheetos da mı alamayacağız artık bilmiyorum.

01 Mayıs

Mini Cheetos İçinden Böcek Çıktı

Cipsinin içinden bir cisim çıktı. Mini Cheetos cipslerini hiç bakmadan ağzımıza atıyorduk bir bakalım dedik paketin içine sanki bir böcek çeşidi bir mini Cheetos içindeydi. Nasıl rahatlıkla bu ürünü tüketeceğimizi bilmiyoruz. Gerçekten midemiz bulandı diyebiliriz