03 Temmuz 2015

Chatsel.com-6670 Usulsüz Üyelik Yaptı!

Ben üye olmadığım halde internette rastgele gezinirken beni kafanıza göre onay vermeden telefon numarası girmeden rızam dışında haftalık 14 lira ücret karşılığı üye yapıyorsunuz. Vodafone müşteri hizmetleri arıyorum hiç oralı olmuyor. Sizin müşteri hizmetleriniz ısrarla onaylamışsınız diye onaylamadığım bir şeye üyeliğim konusunda ısrar ediyorsunuz. Paramın iadesini istediğimde mümkün değil diyorsunuz. Neymiş x e bastığımda onaylamış oluyormuşum. Bu ne biçim bir mantık. Ben telefon numarası girmeden üyelik formu doldurmadan beni nasıl üye ediyorsun ne olduğu belirsiz sitene? Eğer ki benim faturama bu haksız parayı yansıtırsanız tüketici hakem heyetine başvuracağım.

Seyhan 1.563 Okunma

Cevaplar

  • Seyhan 20 Temmuz 2015

    Ne hikmetse ben o bilmem kaç punto büyüklüğündeki onay kutucuğunu (!) falan göremedim. Açmadığım reklamı nasıl onayladınız diye yalan ve sahtekarlıkla üye yapıyosanız. Reklamı tıklamasak onaylamasak bile sahtecilikle onayladınız yalanlarıyla milletin 14 lirasını alıyorsunuz. Ben adli süreci başlattım siz düşünün artık

  • Seyhan 20 Temmuz 2015

    Onayım ve rızam dışında yaptığınız üyeliğin parasını iade etmediniz. Bimer'e şikayetimi bildirdi. Savcılığa da suç duyurusunda bulundum. Bilişim suçları şube müdürlüğüne de şikayetimi ileteceğim ve tüketici hakem heyetine başvurup o parayı size yem etmeyeceğim

  • Seyhan 15 Temmuz 2015

    Bu chatsel denen dolandırıcılık şirketi ben üye olmadığım halde faturama para yansıttılar. Operatörlerle bu firmalar bir olmuş milleti dolandırıyorlar birde milletin şikayetlerine dalga geçer gibi cevap veriyorlar. Dikkat ederseniz tarafınızca dolandırıcı olmaz mışız vs vs. Haram sizin kestiğiniz paralar. Ama bekleyin siz şikayet edeceğim ve dava açacağım hakkınızda. Millet siz dolandırın diye kazanıyordu parayı

  • Seyhan 11 Temmuz 2015

    Vodafone operatörü kullanıyorum. 6670 diye bir cet mi başka bir şey mi ne olduğunu bilmediğim bir yere Vodafone'dan bağlandığım internet aracılığıyla iznim ve haberim olmadan üye yapmışlar üye yaptıktan sonra üye oldunuz dilerseniz iptal edin diye dalga geçer gibi mesaj gelmiştir 6670den ve 14 lira faturama ücret yansıtmışlardır. Ne 6670 ne de Vodafone ücretimi iade etmemiş ve sorunuma çözüm üretmemişlerdir. Ortaklık yapıp milletin parasını böyle yiyorlar. Güvenlik ve müşteri memnuniyeti sıfır. Operatörümü değiştireceğim ve bir daha Vodafone kullanmayacağım. Vodafone kullanan ya da kullanmayı düşünen arkadaşlarıma da anlatıp Vodafone kullanmamalarını söyleyeceğim. İlgili yerlere de şikayet edeceğim

  • Seyhan 07 Temmuz 2015

    Yahu girmediğim bir site beni nasıl yönlendiriyo o zaman bu dağıtıcı! Reklam sitesi. Ha reklam kendiliğinden çıkıyorsa ben onaylamadığım halde nasıl onaylamış ve tamam butonuna basmışsınız diye açıklama yapıyorsunuz. Ben körmüyüm de görmedim onaylıyorum ve tamam butonunu. yalan söylüyorsunuz üye oldunuz onayladınız diye ne biçim şeysiniz siz

  • Chatsel.com-6670 Müşteri Temsilcisi07 Temmuz 2015

    Seyhan bey Zaten siz o siteye girmiyorsunuz. Dağıtıcı reklam sitesidir. Sizi yönlendirir.

  • Seyhan 07 Temmuz 2015

    Kopyala yapıştır yapıp aynı şeyleri millete yazıp yazıp göndermişsiniz 

  • Seyhan 07 Temmuz 2015

    Yahuuu ben your. Dailytopdealz.com diye bir siteye girmedim girmedim girmedim. aptal mıyız biz ya. Bunca insan aptal da bir akıllı siz misiniz. Girmediğim onaylamadığım sayfaya çıkan reklamı kapattığım için kendiniz usulsüz rızasız üyelik yaptığınız halde hala siz üye oldunuz iade edilemez diyorsunuz. Ben 14 lirasında değilim işin. İnsanı saf yerine koyuyorsunuz. o ücreti iptal edin yoksa siz bilirsiniz

  • Chatsel.com-6670 Müşteri Temsilcisi07 Temmuz 2015

    Merhaba "your.dailytopdealz.com" reklam sayfasıdır. Buradan yönlenerek üyelik sayfasına gelinmiştir. Kullanıcının abone olduğu sayfada iptal edilen dönem içerisindeki ücretlerinin iadesinin yapılamayacağı ile ilgili açıklama bulunmaktadır. Teşekkürler

  • Seyhan 07 Temmuz 2015

    Http://your. Dailytopdealz.com/mobiledirect/? Aid=41018&uid=219&j=8 adlı adresi de araştırdım ayrıca. Benim karşıma asla böyle bir sayfa çıkmadı çıkmasına izin vermeden kapattım reklam sayfasını. Açmadığım bir şeyi nasıl doldurmuş ve onaylıyorum demiş oluyorum.  Bana yaptığınız gibi bunca insanın parasını alıyorsunuz. Eğer faturama yansıttığınız parayı iade etmezseniz sizle uğraşırım

  • Seyhan 07 Temmuz 2015

    Ya kardeşim ben onaylıyorum ve tamam kutucuklarına! Basmam için benim karşıma öyle bir şey gelmesi gerekiyor değil mi? Bu kadar yalan olamaz ya ayrıca ben telefonumdan mozilla uygulaması ile değil explorer uygulaması ile internete girdim ayrıca ben ziyaret etmedim sayfanızı ben kapattıkça sayfanız geldi. Onaylamadığım halde onayladı diyorsunuz hala ya. Burada bu kadar şikayet eden insan hep yalan söylüyor siz mi doğru söylüyorsunuz Şikayet edeceğim sizi ilgili yerlere görürsünüz siz

  • Chatsel.com-6670 Müşteri Temsilcisi06 Temmuz 2015

    Merhaba 905414151219 numaralı kullanıcı Chatsel Premium Video Servisi aboneliği gerçekleştirmiştir. Servis kurgu ve regülasyonlarına aykırı bir durum bulunmamaktadır Kayıt bilgileri aşağıdaki gibidir: »»»»»»» Üyelik işlemi WAP kanalı vasıtasıyla yapılmıştır Abonelik başlangıç tarihi: 2015-07-01 13:41:02 Abonelik bitiş tarihi: 2015-07-01 13:48:22 »»»»»»» Kullanıcı totalde 14 TL ücretlendirilmiştir : 14 TL - 2015-07-01 13:41:02 »»»»»»» Kullanıcı aşağıdaki siteler vasıtasıyla tanıtım sayfamıza gelmiştir: - IP : "Kullanıcı gizliliği adına verilememektedir" 2015-07-01 13:10:03 | http://your.dailytopdealz.com/mobiledirect/?aid=41018&uid=219&j=8 Telefon Modeli : Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 4.1.2; tr-tr; GT-I8190 Build/JZO54K) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/534.30 »»»»»»» Kullanıcının GİDEN/GELEN sms bilgileri: # 2015-07-01 13:41:02 - KAYIT - Chatsel premium video servisi aboneliginiz basladi. Aboneliginiz, tum vergiler dahil ayda 56 TL ye heray otomatik yenilenecektir. Aylik servis ucreti haftalik 14TL olarak tahsil edilecektir.MH:08508406122 # 2015-07-01 13:41:02 - KAYIT - Servisi iptal etmek icin IPTAL VIDEO yazip 6670e gonderebilirsiniz. MH:08508406122 # 2015-07-01 13:41:02 - KAYIT - Chatsel premium video servisinden 1 hafta boyunca sinirsiz video izleme hakkiniz tanimlanmistir. videolari izlemek icin http://video.chatsel.com adresine girebilirsiniz. Iyi seyirler MH:08508406122 # 2015-07-01 13:48:22 - IPTAL - IPTAL VIDEO Chatsel premium video servisine uyeliginiz iptal edilmistir. 2015-07-08 tarihine kadar servisi kullanmaya devam edebilirsiniz. MH:08508406122 »»»»»»» Kullanıcıya giden hatırlatma mesajları: »»»»»»» Kullanıcı your.dailytopdealz.com adlı partnerimiz tarafindan reklam vasıtasıyla tanıtım sayfamıza gelmiş onaylıyorum kutucuğuna ve TAMAM butonuna tıklayarak abone olmuştur .Kullanıcıya abone olduktan sonra hosgeldin mesajı ile iptal komutu gönderilmiş. Kullanıcının abone olduğu sayfada iptal edilen dönem içerisindeki ücretlerinin iadesinin yapılamayacağı ile ilgili açıklama bulunmaktadır. Kullanıcı aboneliğini abone olduğu sayfa içerisindeki şartları kabul ederek oluşturmuştur. Kullanıcı aboneliğini iptal etse dahi kayıt olunan tarihten itibaren 1 hafta boyunca kullanma hakkı vardır. Ücretlendirme kullanılacak içerikler üzerinden değil haftalık servis üyeliği üzerinden gerçekleşmektedir. Kullanıcının aboneliği kontrol edilmiş ve iade yapılamamaktadır. İptal edilerek BL alınmıştır.

  • Seyhan 03 Temmuz 2015

    Kardeşim aradığım zaman numaramı ilk defa görebiliyorsa şirketin bana nasıl üye oldun diye mesaj göndere bildin. Ancak bu haberim olmadan yaptığınız üyeliğin ücretini faturama yansıtacağınızı söylüyorsunuz ya tüketici hakem heyetinde görüşeceğiz. Ayrıca BİMER e de şikayetimi yaptım görüşeceğiz sizle

  • Seyhan 03 Temmuz 2015

    Üye olmadığım halde ya da internette gezinirken ben kapatmama rağmen ısrarla sürekli çıkıp çıkıp yanlışlıkla bile olsa onaylamış olma ihtimalinin zayıf olmasına rağmen 14 lira faturadan tahsil edilecektir diye mesaj yolluyorsunuz. Ardından üye ettiğiniz halde Üyeliği iptal etmek isterseniz diye mesaj yolluyorsunuz, daha iptal için mesaj yollamaya fırsat bulamadan ardından 1 dk bile geçmeden ücret tahsil edilecek diye bir mesaj daha yolluyorsunuz! Bu ne biçim iştir. Sen bana üyelik formu doldurtmadan kabul ediyorum diye onaylamadan nasıl üye ediyorsun. Arayınca diyorsunuz ki siz şimdi aradığınızda biz sisin numaranızı gördük.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön