CFMOTO 625 Servis Sorunu

Emre
15 Haziran

Antalya / Manavgat'tan kadir gök motorlu araçlardan aldığım Cf 625 Atv 4X4 servo motoru arızalı garanti kapsamına giriyor 6 aydır bekletiyorlar kendim gittim özel serviste yaptırdım. 5000 TL karşılığında servisin bulamadığı parçayı özel servis nasıl buluyor. Anlayabilmiş değilim. İlgisizliklerini saymıyorum bile.

CFMOTO Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 3 sa 21 dk
CFMOTO Logo
15 Haziran 11:57

CFMOTO CLX 250 Fan Ve Hararet Göstergesi Sorunu

Tarık
13 saat önce

CFMOTO CLX 250 hararet göstergesi ve fan açık kalması sorunu. Bir gün rastgele giderken bir anda derece delirdi ve artmaya başladı. Sonra fan açıldı öyle kaldı, ne yapsam geçmiyor. Akşam kapattım, sabah çalıştırdığımda derecesini göstermiyordu motorun. Bunu nasıl çözerim

CFMOTO 650MT Samandıra Ve Vites Sorunu!

Murat
15 saat önce

CFMOTO 650 MT 2022 model motorumun benzin göstergesi sorunu var, alındığı günden beri devam etmekte. Ataşehir Oktay Motor'a götürdüm, garantiden parça istendi. Parçam tam olarak 2 ay sonra geldi. Bu sırada motorumun arka çanta demiri ile ilgili bir sorunum vardı, onu yaptırmak için yine Oktay Motor ...

CFMOTO Yanlış VINN, Lütfen Kontrol Edin

Berkay
1 gün önce

CFMOTO nk250 geçersiz VINN problemi, bayiden sıfır aldım, plakam ve ruhsatım çıkarıldı. Şasi numaramı yazdığımda ( yanlış VINN, lütfen kontrol edin ) demekte lütfen yardımcı olabilir misiniz? Bayi ve servisler problemin çözümü bilmiyor, sürekli birbirlerine yönlendiriyorlar.

1 Yorum

Ömür
Ömür

Geçmiş olsun. Sr250 sahibiyim ve aynı sıkıntı bende de var. Yetkili servisin bulamadığı bulsa da 3aydan önce gelmez dediği parçaları 4gün içinde getirtebiliyorum. CFMOTO pişmanlıktır.

CFMOTO Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı