CFMOTO ile ilgili

Cf Moto 250nk Stop Etme

Bilal
Bilal 20 Mart 16:19
videoplayer-icon

15.500 km de rölantide dalgalanma ve gazı kapatınca stop etme sorunu yaşıyorum. Servise götürdüğümde bana ateşleme bobini bozulmuş garantiden istedik dediler fakat fabrikanın stoklarında bile parçası olmadığını söylediler. Yaklaşık 2 ay olacak hala sorunum çözülmedi. Motosikletten nefret etme derecesine geldim lütfen bir çözümünü bulun

CFMOTO Logo
CFMOTO20 Mart 16:51

13 saat önce

CFMOTO 250 Nk Şasi Kırılması

Yaklaşık 3 ay önce (9.03.2023 'te) Antalya Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halindeyken 250 nk model motosikletimin şasisinin kırılması sonucu 10.03.2023 tarihinde sanayide özer usta motosiklet servisine başvurdum ve garanti içerisinde yapılmasını bekliyorum. Geçen 80 gün içerisinde hiçbir sonuç alama...

14 saat önce

CFMOTO Fazilet Motor Nk250 Sipariş

Gebze'de bulunan Fazilet Motor'dan motor almak istedim. Sabit fiyat sipariş verdiler. Adımı aldılar, NK250 için motor geldi. Şu an güncel fiyatı 91.000₺ olan motor için 99.000₺ istediler. Bayiden 95.000₺'ye alıyoruz dedikleri halde, motoru alamadım. Beklediğim süre zarfında hakkımı helal etmiyorum.

18 saat önce

CFMOTO Isı Göstergesi Ve Motor Arıza Işığı

1 hafta önce sıfır kilometre aldığım nk 250'nin ısı göstergesi çalışmamaya başladı. Önce gösterge çalışmayıp yanıp sönüyor, ardından motor arıza ışığı yanmaya başlıyor ve bu esnada motor fan çalıştırmaya başlıyor. Daha motor 300 km bile olmadı ve bu arızayı aldım.

1 gün önce

CFMOTO 5 Aydır Fiyat Sabit Dediler Sabit Değilmiş 14bin Fiyat Farkı İstedi

Ankara dolunay motordan 31 Aralık'ta 250 SR motor siparişi verdim. Fiyat sabiti dediler. Şimdi 14 bin fazla fiyat istediler, şimdiki liste fiyatı. Ben motoru 5 aydır bekledim, 5 aydır paramı işletiyorlar. Telefon ediyorum, fabrika telefonu açmıyor. Böyle bir muamele görmedim. Bana ulaşın 0546****250