12 Mayıs

Trendyol'dan aldığımız ürün Ceva lojistik 27 Nisan'da verildi. Bugün Mayıs'ın 12'si olduğu halde getirmedi ve şube ile iletişim kurulamıyor. Sürekli tahmini teslim tarihi ileri atılıyor. Her gün gelecek diye evde beklememiz mi lazım? İşlerimiz var, bilgi alamıyoruz.

CEVA Logistics Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 15 dk 52 sn
12 Mayıs 12:56

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup konuyu araştırarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Çağrı merkezimize 0216 999 24 40 No'lu numaradan ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

12 Mayıs 15:25

Değerli Müşterimiz, Ürünleriniz gün içinde teslim edilecektir. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

13 Mayıs 09:09

Değerli Müşterimiz, Ürünleriniz teslim edilmiştir, iyi günlerde kullanmanızı temenni ederiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

Ceva Logistics Mezza Mobilya Trendyol Günlerdir Teslim Edilmeyen Ürünüm

1 gün önce

17.09.2023 tarihinde 2254424558 sipariş numarası ile verdiğim TR0436683 takip numaralı ürün 19.09.2023 tarihinde gönderici firmadan Ceva Logistic firmasına teslim edildi ve tahmini teslim tarihi 25.09.2023 görünen kargomu firmanız tarafıma halen teslim etmedi. Kargonun nerede olduğunu bile bilmiyoru...

Ceva Logistics Mezza Mobilya Trendyol Günlerdir Teslim Edilmeyen Ürünüm

Ceva Kızıltepe Ürünümü Teslim Etmiyor

1 gün önce

Trendyol'dan aldığım XW0008541 takip numaralı ürünüm bir haftadır Kızıltepe şubesinde beklemektedir. Aradığımda ise herhangi net bir bilgi verilmemekte planlama yapıldığında gelir gibi bir cevap verilmektedir. Daha sonra aldığım farklı lojistik şirketlerinin getirdiği ürünler bile elime ulaşmışken b...

Ceva Kızıltepe Ürünümü Teslim Etmiyor

Ceva Logistic Manisa Ürünümün Teslim Edilmemesi Hk.

1 gün önce

Takip no: TR0438213 19.09.2023 tarihinde gönderici firmadan Ceva Logistic tarafından teslim alınan tahmini teslim tarihi 25.09.2023 görünen kargomu firmanız tarafına halen teslim etmemektedir. 23.09.2023 tarihinde evde misiniz diye pat diye aranıyoruz hiç işim yokmuş gibi her gün hizmetlerini evde a...

Ceva Logistic Manisa Ürünümün Teslim Edilmemesi Hk.

1 Yorum

Prenses

Trendyol'dan aldığımız ürün Ceva teslimat günündün Mayıs'ın 12'si olduğu halde getirmedi ve şube ile iletişim kurulamıyor İşlerimiz var, bilgi alamıyoruz.

CEVA Logistics Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı