Özlem hanım merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Bu hafta sonu eşim için hsg işlemi ile ilgili belirttiğiniz kuruma gideceğiz yaşamış olduğunuz kötü durum için çok üzgünüm eşimin sağlığı için bu test öncesi neler yapmamız gerekmektedir sizlerden bilgi almak isterim.
Eşim ağrı çekmesin anestezi ile rahat bir operasyon geçirsin diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim, vermiş olduğunuz bilgiler sayesinde devlet hastanesinde devam edeceğiz tekrardan geçmiş olsun eşinize ve size sevgiler selamlar iyi günler.
Merhaba Gökhan Bey. Bence hiç vaktinizi bile boşa harcamayın derim bu kurum ile. Hem burası için hem de hsg için yönlendirdikleri ve anlaşmalı oldukları Tesla Görüntüleme Merk. Kurumu için de geçerli aynı şey. Gidebiliyorsanız daha ticari olmayan insan sağlığını önemseyen farklı bir yere gidin derim ben. Biz tedavimize benim hayatımı kurtarmak için insan üstü emek harcanılan, taburcu olduktan sonra bile takibi bırakmayan ve bir devlet Hastanesi olan Bilkent Şehir Hast. Devam edeceğiz.
Fakat her nerede yaptıracaksanız yaptırın mutlaka eşinizin vücudunda enfeksiyon var mı diye CRP seviyesine, işlemde verilen sıvıya alerji olup olmadığına baktırmak en doğrusudur. Tabi yaptıracağınız yerin hijyenik bir kurum olması da önemli. Burasının yönlendirdiği yerin işlem yaparken hijyen sorunu da vardı maalesef.
Hiçbir araştırma yapmadan sırf ticari amaçlarla sağlıksız ve özensiz yerlerle anlaşma yapan bir kurum. Dr. ****'ya muayene olduktan sonra hsg işlemi işin Tesla Emar Görüntüleme Merk. Yönlendirdiler, firmanın baştan savmalığı yüzünden yaşadığım komplikasyonlar sonucu tek yumurtalığımı kaybettim. Her iki firmada sorumsuz ve özensizdir. İnsan sağlığını önemsemeden ticari kaygılarla işlem yapmaktadırlar ne yazık ki.