BatıAnadolu Central Hospital (İzmir) Özel, Hospital Hastane

Serkan
12 Temmuz 20:51

Merhabalar batı Anadolu hastane kullanacaklar dikkatinize eşim bel ve ayak şikayeti ile gittik bir personel bizi ne. Re. Lo. Jie gönderdi n. Er. Ole. Ji bu hastamı diyerek küçük. SÜ. Ye. Rek benim alanım değil diye acile gönderdi acilde bir hafta yatış verdi ve benim tamamlayıcı sigortam olmasına rağmen benden para istediler sebebi ise biz burda otel hizmeti veriyoruz otel parası istiyoruz diye benden para aldılar anlayacağınız saglık sigortanızın olması önemli değil her türlü para alıyorlar bir hafta boyunca serum üstüne serum bağladılar hiçbir tedavi iyileşme göremedik fizik tedavi ye yönlendirdiler fizikçi abla ilginç vaka senin gibisini görmedim diye yine küçümsendik lafı uzatmayacağım Ege Üniversitesi sine acil geçiş yaptık doktor tek bir mu. Ane. De eşimin damarlarında kan pı. Rt. Il. Aşması olduğunu söyleyip acil a. Mil. Ata aldılar ve iki gün içinde eşimi ayağa kaldırdılar bu hastane özel diye sakı n para kap. Tır. Mayın sizden her türlü para almak için tedaviyi uzatıp koparmaya çalışıyor lar bilginiz olsun