Casper Via s10tablet aldım, donmadan dolayı servise yolladım tamir edildi diye geldi. Şarja taktım, dolduktan sonra açtım 20 dakika sonra yine dondu. 0850 250 77 77 numarayı aradım müşteri temsilcisine durumu izah ettim. Yine yollayın, eğer yine tamir edilmeden gelirse, bizi arayın gerekeni yaparız, yolladım tablet tekrar aynı şekilde geldi. Yine 0850 250 77 77 numarayı aradım. Durumu izah ettim. Tekrar yollayın şöyle yazın dediler. Donmasından dolayı,2 defa tamire yolladım. Tamir edilmeden tableti yolladınız. Bu üçüncüdür yolluyorum, tabletin değişimini talep ediyorum diye yazıp yollayın dediler. Arıyorum müşteri temsilcisi telefonu yüzüme kapatıyor. Bundan dolayı şikayetçiyim gereğinin yapılmasını arz ederim.
Casper Via s10 tablet aldım, donmadan dolayı servise yolladım tamir edildi diye geldi. Şarja taktım, dolduktan sonra açtım 20 dakika sonra yine dondu. 0850 250 77 77 numarayı aradım müşteri temsilcisine durumu izah ettim. Yine yollayın, eğer yine tamir edilmeden gelirse, bizi arayın gerekeni yaparız, yolladım tablet tekrar aynı şekilde geldi. Yine 0850 250 77 77 numarayı aradım. Durumu izah ettim. Tekrar yollayın şöyle yazın dediler. Donmasından dolayı,2 defa tamire yolladım. Tamir edilmeden tableti yolladınız. Bu üçüncüdür yolluyorum, tabletin değişimini talep ediyorum diye yazıp yollayın dediler. Arıyorum müşteri temsilcisi telefonu yüzüme kapatıyor. Bundan dolayı şikayetçiyim gereğinin yapılmasını arz ederim.