Telefonu alalı bir sene olmadı. Telefonelimden kaydı ve düştü. Ekran kırıldı. Daha sonra telefon Casper yazısına kadar gelip açılmayıp geri kapanıyordu ve tekrar Casper yazısına geliyordu. Şarja takınca da şarj oluyor ibaresi görülüyordu. Zaten düşürdüğüm için garanti kapsamında olmadığını biliyordum. Güvenilir olur diye götürdüm. 1 hafta sonra arayıp ekran kırık ve su teması var deyip 850 TL istediler. İptal ettim haliyle çünkü telefon zaten 1000 TL. Hala telefon şarja takınca şarj alıyor ve Casper logosuna kadar gelip kendi kendine geri açılıyor Casper yazısında takılı kalıyor. Siz teknik servis hizmeti vermiyorsunuz, haksızlık yapıyorsunuz. Şikayet edebileceğim her yerde şikayet edeceğim sizi. İnsan 1000 TL'lik telefona 850 lira tamirparası isterken utanır.
Telefonu alalı bir sene olmadı. Telefon elimden kaydı ve düştü. Ekran kırıldı. Daha sonra telefon Casper yazısına kadar gelip açılmayıp geri kapanıyordu ve tekrar Casper yazısına geliyordu. Şarja takınca da şarj oluyor ibaresi görülüyordu. Zaten düşürdüğüm için garanti kapsamında olmadığını biliyordum. Güvenilir olur diye götürdüm. 1 hafta sonra arayıp ekran kırık ve su teması var deyip 850 TL istediler. İptal ettim haliyle çünkü telefon zaten 1000 TL. Hala telefon şarja takınca şarj alıyor ve Casper logosuna kadar gelip kendi kendine geri açılıyor Casper yazısında takılı kalıyor. Siz teknik servis hizmeti vermiyorsunuz, haksızlık yapıyorsunuz. Şikayet edebileceğim her yerde şikayet edeceğim sizi. İnsan 1000 TL'lik telefona 850 lira tamir parası isterken utanır.