11 Şubat 2014

Casper Tabletim Arızalı Çıktı

29.12.2013 tarihinde Hepsiburada.com'dan almış olduğum Casper tablet arızalı çıkmıştır. Casper müşteri hizmetlerini arayıp şikayetimi dile getirdim. Kendileri vermiş oldukları adrese tableti göndermemi ve içine ne istediğime dair küçük not yazıp yollamamı istediler. Bende kendilerine hem notta hemde telefonda yeni almış olduğum ürünün tamirini istemediğimi, aynı ürünün yenisinin yollanmasını yada ücretimin tarafıma iade edilmesini istediğimi söyleyerek tableti anlaşmalı oldukları yurtiçi kargo ile 04.01.2014'de gönderdim.

Ürün elime 18.01.2014'de geldi fakat şikayetim giderilmedi ve ürün arızalı geldi. Müşteri hizmetlerini aradım ve bana yine göndermemi söylediler. 20.01.1014'de gönderdim eskide yeni tablette gelmedi.

Derya 111 Okunma

Cevaplar

  • Derya 18 Şubat 2014

    sn yetkili,almış olduğum casper tablet hala gelmedi ve az önce casper arızalı ürün sorgulamadan baktım cihazın durumu için bana aynı arızalı tableti anakart onarım yapıldı denilip dün kargoya vermişler.1 aydır tablet orada ve beni ne aradılar nede maille bilgi verdiler.ben kendilerine defalarca söylememe rağmen arızalı tableti istemediğimi ve ücretimin iadesini istediğimi söylememe rağmen bana yine aynı tableti yolamışlar.ürün daha elime ulaşmadı sanırım yarın gelir.bu iş benim baya canımı sıkmaya ve sinirlerimi bozmaya başladı.ben zaten yeni tablet aldım ve bu tableti istemediğimi hem sizlere hemde casper müşteri hizmetlerine defalarca söylememe rağmen bana yine aynı sorunlu cihazı göndermişler.ben bu cihazı kargodan almak istemiyorum ve almayıda düşünmüyorum.bana ne bilgi veren odu nede maillerime karşılık veren oldu.derdimi kimseye anlatamıyorum.nereye başvurmam lazımki ben derdimi anlatayım.casper yetkilisine ücretimin geri iadesini istediğimi nasıl anlatabilirim.çünkü ben bu isteğimi defalarca söylemekten bıuktım.3.taksit ödenecek aldığım günden beri tablet elimizde değil bana yine aynı arızalı cihazı yollamışlar.bana lütfen yardımcı olun ve bu sorunumu,sıkıntımı gidermeye çalışın.gelen tableti kargocudan almak istemiyorum ve geri iade etmeyi düşünüyorum.artık ne bu cihazla daha fazla uğraşmak nede casperle uğraşmak istemiyorum.şuraya başvurun sorununuz giderilir yada şunu yapın deyin ben yapayım.gerçekten insanı çaresiz bırakıyorlar.iyi günler teşekkürler..

  • Derya 14 Şubat 2014

    casper markasından ve telefonlara çıkan müşteri hizmetlerinden hiç bir şekilde memnun değilim.tableti alalı 2 ay olacak hala benim sıkıntımı gidermiş değiller.çok basit olan şey ücretimin iadesi ama hala neyi beklediğimi bilmiyorum.casper markalı tableti aldığıma çok pişmanım.bu kadar sıkıntılı olacağını hiç ummazdım.bu konunun çözülmesi için daha nekadar beklerim bilmiyorum.bana tabletin ne eskisini nede yenisi gönderilmesin çünkü ben başka bir marka tablet aldım.sadece ücretimin iadesi edilsin lütfen.3.taksit ödenecek hala tablet elimde değil ve sorunum çözülmedi.sıkıntılı bir firma onun için casperle ilgili hiç bir şey istemiyorum.sadece ücretimin tarafıma iade edlmesini ve sorunumun giderilmesini rica ediyorum.teşekkürler..

  • Casper Via Temsilcisi11 Şubat 2014

    Sayın İlgili, Müşterimize bilgi maili gönderilmiş olup, şikayetin çözümüne ilişkin işlemler başlatılmıştır. Saygılarımızla, Casper Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön