Casino Palas 2 Faktörlü Giriş Hatası

24 Ağustos 2024 23:48

Casino Palas'ta 1 yıldır bahis alıyorum. Çok saçma bir sorunum var ve yardım alamıyorum. Ailem hesabıma girmesin diye 2 faktörlü doğrulamayı kurdum, sitede var olan ve sonrasında hesabıma giremedim. Doğrulama kodları çalışmıyor ve siteye kod olmadan giremiyorum. İptal edilmesini istedim ancak güvenlik amaçlı müdahale edilemiyormuş. Temsilci arayacak ve yardım edecek dendi, 2 saat geçti. Aramadılar, bahislerim kaçtı. Lütfen bir an önce çözüm bulun.

Bartu sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

2 Faktörlü Doğrulama Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Bartu
11 Aralık 2024 05:53

Betivo Hesabıma 2 Faktörlü Doğrulama Sonrası Erişemiyorum Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

Bartu
24 Ekim 02:41
"Betivo destek ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. 2 faktörlü doğrulama sorunum kısa sürede çözüldü ve hesabıma yeniden erişim sağlayabildim. Süreç boyunca benimle ilgilenen ve yardımcı olan temsilciye ayrıca teşekkür ederim. Sorunumla yakından ilgilenip çözüm sunduğunuz için memnuniyetimi belirtmek isterim."
Tolunay sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tolunay
08 Ağustos 2024 14:41
"Taner bey aradı ve kurlum konusunda yardımcı oldu siteye giriş yaptım problem çözüldü. Teşekkürler..."

06 Aralık 2023 10:40
Casino Palas Bahis Sitesi Paramı Ödemiyor
Hakan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

20 Eylül 2023 06:12
"Sonunda çözüldü teşekkürler"