Carrefour'un Siparişimi Teslim Etmemesi

21 Mart’ta günü müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim bana bir kez daha en yakın zamanda siparişimi teslim edeceklerini ve konuyla ilgili bana dönüş yapacaklarını ilettiler. Uygulamaya girip baktığımda siparişim “teslimat aracında” görünüyordu. Bütün gün siparişimin gelmesini bekledim. Siparişimin geleceğini her defasında söyledikleri için de tekrar alışveriş yapamadım. 21 Mart günü de teslimat yapılmadı boşuna beklemiş oldum. 1 gün sonra 22 Mart günü bana bir mesaj atıldı siparişimin teslim edilemediğine dair. Uygulamaya girip baktığımda “adreste bulunamadı” yazdığını gördüm. Müşteri temsilcisi ile tekrar görüştüğümde ise bana mağazanın hatalı olduğunu bu yüzden de siparişimin iptal edildiğini söyledi. Tam 2 gün boyunca beni beklettikten ve her seferinde siparişimin teslim olacağını söyledikten sonra siparişimi iptal ettiler. Madem mağaza hatası vardı neden beni 2 gün boyunca geldi gelecek diye oyaladılar? En baştan iptal etselerdi ben de buna göre davransaydım. Bu süre içinde siparişimin en yakın zamanda geleceğine inandırdıkları için alışveriş yapamadım çünkü. Ayrıca uygulamadan bana resmen yanlış ve yanıltıcı bilgi verdiler ilk önce “teslimat aracında” diye gösterip beni beklettiler sonra da teslim edilememe nedenini “adreste bulunamadı” olarak güncellendiler ancak iki durum da doğru değildi mağaza hatası yüzünden iptal edildi siparişim. Hem beni günlerce oyalayıp gelecek diye güvenmemi sağlayıp beklettikten sonra siparişimi iptal ettikleri için hem de doğru olmayan bilgilendirmeler yaptıkları için şikayetçiyim.

Beni ilk yazdığınızda yanlış numaradan aramışsınız. Doğru numaram size iletildikten sonra kimse aramadı beni yanlış bilgi vermeye devam ediyorsunuz.

Carrefour'un uygulaması üzerinden online olarak 20 Mart günü sipariş oluşturdum teslimat saatini de 16.30-19.30 olarak seçtim. Ancak bugün 21 Mart ve Carrefour hala siparişimi teslim etmedi. Dün akşam müşteri hizmetleri en kısa zamanda teslimatımın ulaşacağını söyledi ancak ne bir haber verildi ne de teslimat yapıldı. Sabahtan beri siparişim teslimat aracında görünüyor müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ise teslimat şubemin yanlış seçildiği bu nedenle geciktiği söyleniyor. Sürekli olarak bana dönüş yapılacağı söyleniyor ama dönüş yapılmıyor. Düzgün bir bilgi vermiyorlar yanıltıcı ve oyalayıcı konuşuyorlar. 1 gün gecikmesine rağmen hala siparişimi teslim edip etmeyecekleri bile belli değil.