Carrefour SA Yüklenmeyen ParaPuan Kampanyası

29 Mayıs
Gökçe'nin Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcilerine teşekkür ederim ilgilenerek sorunu çözdüler”

Carrefour SA'dan 1400 TL tutarında alışveriş yaptım kampanyaya katılım talebim alındı ancak 100 TL ParaPuan yüklenmedi. Müşteri hizmetleri ile görüşmede fiş olmadan işlem yapamıyoruz kartınızda o tarihte alışveriş yok dediler. Kredi kartı ekstresinden foto gönderdim alışveriş yapıldığına dair yine kabul etmediler. Saçma bahaneler sıralıyorsunuz bana ben yapmadığım alışverişin peşine neden düşeyim. Yazıklar olsun hiç yakışmadı çok ayıp gerçekten.

Carrefour SA Yüklenmeyen ParaPuan Kampanyası
Carrefour SA Logo
29 Mayıs 21:26

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için [email protected] adresinden ve 7 gün 08.00 – 24.00 saatleri arasında 444 10 00 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Gökçe
30 Mayıs 10:08

Müşteri temsilcilerine teşekkür ederim ilgilenerek sorunu çözdüler

25 Haziran

Carrefour SA mağazasından karpuz satın aldım, sebze reyonunda ürün bedeli 4.50 TL/kg, aldığım ürün 7,82kg gelmiş, ödemem gereken bedel 35,19TL iken fişte 61.78TL bedel üzerinde 15,25TL indirim uygulayıp 46.53TL ödeme alındı. Bu nasıl bir matematik? Şikayet kaydı oluşturmama rağmen bana geri dönüş al...

Carrefour SA Para İadesi Yapılmıyor

2 hafta önce
"Sorunum çözüldü iyi adem yapılır parayı adresi yapıldı bu süreçte müşteri temsilcisi Zeynep hanıma teşekkür ederim ilgi ve alakası için sorunumun çözülmesi için bayağı uğraştı teşekkür ederim kendisine"

0 Yorum

Carrefour SA Şikayetvar üye markasıdır