21 Eylül
Su Ünal'ın Teşekkür Mesajı
“Son derece ilgili nazik iletişimleri ve çözüm sundukları için genel müdürlüğünüze teşekkürlerimi iletiyorum.”

İki ayrı günde verdiğim siparişin ikisi de son dakika iptal edildi. Stoklarınızı neden anlık kayda alıp biten ürünü online sayfanızdan çıkarmıyorsunuz? Ben bu yüzden daha uygun fiyata aynı ürünü başka bir yerden alacakken iptal ettim fakat ertesi gün hep sizden iptal geldi hem de ürün 120 TL daha pahalı oldu. Maddi manevi zarara uğradım. Lütfen müşterilerinizi bu şekilde mağdur etmeyin çok rica ediyoruz. Güvenirliği olan saygın firma imajınızın zedelenmesini istemeyiz.

Carrefour SA Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 dk 29 sn
Carrefour SA Logo
21 Eylül 19:27

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için [email protected] adresinden ve 7 gün 08.00 – 24.00 saatleri arasında 444 10 00 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

21 Eylül 19:50

Aranıp bilgi alındı fakat bir çözüm sunulmadı henüz.

22 Eylül 14:20

Ürün teslimatı ya da çözüm sunulmadı. Kısaca Carrefour a sipariş verebilirsiniz ama teslimatına güvenmenizin mümkün olmadığı da teyit edilmiş oldu buradan da. Bu süreçte ikiye katlanan fiyatla uğradığımız zarar da yaşattığınız sıkıntı da müşterilerinize verdiğiniz değeri net gösteriyor.

22 Eylül 18:41

Carrefour SA Olmayan Ürünün Satılması.

M. Ercan
06 Eylül
"Markanın itibarını kurtarmak için büyük gayret gösteren müşteri temsilcisi Sevinç hanıma teşekkür ederim."
Carrefour SA Olmayan Ürünün Satılması.

Carrefour'dan Aldığım TT Teknolojiye Ait Corby Cx015 S. Drone Kayboldu

Baki
16 Temmuz

Uzun yıllardır bir ürün veya hizmet almadan önce referans olarak Şikayetvar ‘dan çok faydalandım. Daha önce birkaç olumsuz alışveriş deneyimi yaşamış olmama rağmen bugüne kadar herhangi bir şikayette bulunma ihtiyacı hissetmedim ve hatta üyeliğimi bile sırf bu şikayeti yapabilmek için yeni oluşturdu...

0 Yorum

Carrefour SA Şikayetvar üye markasıdır