Carrefour SA Slazenger Marka Spor Ayakkabı

06 Mayıs

Carrefour SA Denizli Teras Park mağazasından satın aldığım Slazenger ® marka spor ayakkabı daha 5 ay olmadan tabanı kırıldı. Mağazaya fişi ile birlikte götürüp durumu bildirdim. Onlar ise sadece iade ya da değişim yapamıyoruz maalesef deyip gönderdiler. İlk kez böyle bir durumda müşterisinin kendilerinin sattığı üründen dolayı sıkıntı yaşamasına bu kadar umursamaz ve geçiştirme şeklinde yaklaşan bir firma olarak karşıma çıkan Carrefour SA'yı kınıyorum. Bu tarz ürünlerin satıldığı her firma 6 ay içerisinde üründe bir sorun olması halinde gerekeni yaparken firmanın sattığı ürünün arkasında durmaması ve bu kadar duyarsız hareket etmesi firmaya ve sattığı ürünlere olan bakış açımı değiştirdi. Bu konuda sattığı ürünün arkasında duramayacak ise firma en azından satarken üründe herhangi bir garanti yoktur ibaresini kullanarak kalitesiz ürün sattığını belirtmeliydi. Bu konuda tarafıma olumlu bir yaklaşım ile kusurların telafi etmek adına dönüş yapmamaları halinde ise firmadan bir daha hiçbir şekilde alışveriş yapmamayı ve kimseye de yapmamaları konusunda durumu aktaracağım.

Carrefour SA Logo
06 Mayıs 10:32

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için [email protected] adresinden ve 7 gün 08.00 – 24.00 saatleri arasında 444 10 00 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Carrefour SA Ve Alcatel Tarafından Mağdur Edildim

24 Aralık 2022

15 Aralık tarihinde Denizli Teras Park Carrefour SA mağazasından babama hediye Alcatel 2003 tuşlu telefon aldım aradan 9 gün geçti. Babam beni arayarak zil sesi çok az ayrıca çok karışık ve sarjı çabuk bitiyor deyince telefonu kutusunu ve fişi ile beraber Carrefour SA mağazasına gittim satarken nere...

Carrefour SA Ve Alcatel Tarafından Mağdur Edildim

0 Yorum