14 Ağustos 12:56
Banu'nun Teşekkür Mesajı
“Gizem Hanımın müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımından çok memnun kaldım. Teşekkürler”

A** Babanın Çiftliğinden Organik Yumurta Bozuk Çıktı. Çifte Havuzlar Carrefour Gurmeden 9 Ağustos 2024 tarihinde aldığım, A** Babanın Çiftliğinden Marka 15'li organik yumurtalar bozuk çıktı!. Sürekli aynı marka yumurtayı alıyorum, daha önce de 1-2 tane bozuk çıkmıştı, ancak bu kez neredeyse tüm set bozuk. Bir de son kullanma tarihi 27 Ağustos olarak yazılmış ambalajda. Carrefour gibi bir markanın, defalarca şikayet yazılmış bir konuya kalıcı bir çözüm bulmaması oldukça üzücü. Tüketiciler olarak, Carrefour a güvenip organik ürün diye alıyoruz, ama sonuç yumurta gibi çok hassas bir ürünün bozuk çıkması oluyor. Bu konuda kalıcı bir çözüme gidilmesi gerektiğini düşünüyorum ve insan sağlığı ile oynamak gibi ciddi bir sorun yarattığınızın da farkında olduğunuzu umarım.

14 Ağustos 13:01 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

14 Ağustos 14:10

Gizem hanıma, Müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı da. Dolayı çok teşekkür ederim

14 Ağustos 16:35

Özgür
12 Mayıs 11:12
"Mağaza ve Merkezden ilgililer aradı, ilgilendiler, dinlediler, ürün değişimi teklif ettiler. Mağazanın da yapacağı bir şey yok, yumurtanın içini göremezler ama sonuçta rahatsız edici bir durum. Teşekkür ediyorum."

Carrefour SA Gurme'de Fahiş Fiyatlandırma Sorunu

Mahinur
08 Eylül 22:43

Carrefour Marka Bulgurda Kurtçuk Çıktı.

Safa
07 Eylül 18:31
"Müşteri temsilci ve mağaza müdürü yardımcı oldu, ürünü iade ettim. Müşteri temsilcisi kalite birimine iletildiğini söyledi."
Carrefour Marka Bulgurda Kurtçuk Çıktı.

Batı Ataşehir Carrefour SA Gurme

Selma