04 Temmuz 2022
Atakan'ın Teşekkür Mesajı
“Carrefour SA Online Platformdan gerçekleştirmiş olduğum ve yukarıda detaylıca anlattığım siparişime istinaden, Genel Müdürlük Sikayetvar departmanından arayan ve benim adıma ilgili birimlerle birçok kez görüşmeler yapan Nisa Hanım'ın takdire şayan çabaları neticesinde, Carrefour SA 9 Temmuz 2022 saat 12:00'ye kadar geçerli olacak bir indirim tanımladı ve şikayete konu olan sorunda orta yol bulunmuş oldu. Buradan tüm sikayetvar ekibine ve özellikle Carrefour SA çalışanı Nisa Hanım'a teşekkürlerimi iletiyorum. Nisa Hanım'ın çabalarından dolayı Carrefour Müşteri iletişim merkezine ayrıca bir teşekkür yazısı ileteceğim. İyi günler dilerim.”

26 Haziran 2022 tarihinde, Carrefour online market üzerinden, fiyatı 699 TL olan 36 beden bir ayakkabıyı eşime almak istedim. Ürünü sepete ekleyip ödeme adımına geçtiğimde ürün fiyatı 899 TL olarak karşıma çıktı. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu aktardığımda inceleme başlatacaklarını ilettiler ve 1 Temmuz 2022 tarihinde, tarafıma dönüş yaparak yaşanan aksaklık için özürlerini ilettiler ve Carrefour kartıma 200 TL indirim tanımladılar. Ben de 899 TL'ye, 200 TL indirim kullanarak aynı gün ürünü satın aldım. Böylelikle cebimden 699 TL çıkmış oldu. Ürün elime ulaştığında, ayakkabı eşimin ayağına küçük geldi ve 37 numara ile değiştirmek istedim. Bununla alakalı müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve prosedürü sordum. Bana, ürün depodan geldiği için mağazadan değişim yapamayacağımı, tek yol olarak ürünü iade etmem ve yeniden sipariş oluşturmam gerektiğini ilettiler. Ben de kendilerine, ürün ben alırken 699 TL idi ve sizin hatanızdan dolayı hesabıma tanımladığınız 200 TL indirim vardı, iade sonrası ürün fiyatı 899 TL üzerinden yeni bir sipariş vermem gerektiğini ilettim ve 200 TL indirimin tekrar hesabıma tanımlanıp tanımlanmayacağını sordum. Aldığım cevap ise, indirimin tek seferlik tanımlandığı ve tekrar tanımlanamayacağı, yeni ürün için 899 TL ödeme yapmam gerektiği idi. Ben ikinci bir ayakkabı almak istemiyorum, elimdeki 36 beden ürünü 37 bedeni ile değiştirmek istiyorum. Ancak bunun için 200 TL fark ödemem gerekiyor. He bir de mağazadan alsam böyle olmazmış, değişim yapabilirmişim. Demek ki Carrefour Online Market'ten kesinlikle alışveriş yapılmamalı. Ekte ilgili ekran görüntülerini olduğu gibi paylaşıyorum. Aynı zamanda tüketici mahkemesinden, ürünün değişim hakkı ile ilgili yasal takip başlatıyorum. Süreç ile alakalı gelişmeleri buradan size aktaracağım.

Carrefour SA Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 dk 34 sn
Carrefour SA Logo
04 Temmuz 2022 10:34

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için [email protected] adresinden ve 7 gün 08.00 – 24.00 saatleri arasında 444 10 00 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

04 Temmuz 2022 11:25

Şikayetime istinaden Carrefour Genel Müdürlük tarafından arandım. İade işlemini gerçekleştirmemi istediler. İade işlemim tamamlandığında sistemden takip ederek hesabıma aynı tutarda yeniden bir indirim tanımlayacaklarını ilettiler. Bu sözlü görüşmeye istinaden bugün iade sürecini başlatıyorum. İade süreci tamamlandığında hesabıma aynı miktarda indirim tanımlayıp tanımlamadıklarını yine buradan ileteceğim. Dosya hala açık.

07 Temmuz 2022 11:59
Carrefour SA Online Alışveriş Mağduriyeti

Merhaba, durumu güncellemek için yazıyorum. Ayakkabıyı Carrefour'a iade ettim ve hesabıma para iadesi gerçekleştirdiklerini söylüyorlar. Henüz kartıma yansımadı ama yapıldı deniyorsa yapılmıştır. Mesele bu değil. Asıl mesele şu ki, daha önce söz verdikleri gibi 200 TL indirimi, aynı ayakkabıya tanımlayabileceklerini söylüyorlar ve aynı ayakkabının 37 bedeni listede yok. Bakın ekran görüntüsü bırakıyorum, yanında tükendi vs demiyor, sistemden kaldırılmış. 2 gün önce sistemde vardı. Ha şu an sistemde yok çünkü ürün bitti diyemeyiz çünkü yanında tükendi de yazmıyor. Aynı tutarda olmak şartı ile farklı bir ayakkabı seçiyorum 37 bedeni bulunan, bu sefer de bu ürüne tanımlama yapılamaz diyorlar. E ne olacak peki? Çözüm olarak ilgili birim diyor ki Carrefour SA kartına 100 TL tanımlayalım. Pazarlık yapıyor koskoca Carrefour benimle. Benim istediğim Carrefour SA kartıma indirim tanımlaması değil, market alışverişi değil. Ben Carrefour'dan bir şey kopartmaya çalışmıyorum. Ben sadece, eşime küçük gelen 36 beden ayakkabıyı 37 beden ile değiştirmek istiyorum. Yazık gerçekten, şunca basit bir işlemi böyle köklü bir kurum ne hale getirdi. 100 TL tekliflerini kesinlikle kabul etmedim, etmiyorum. Ben satın aldığım bir ürünü, hiç kullanmadan sadece numara değişikliği için değiştirmek istediğimde, bu değişim için herhangi bir fark ödemek istemiyorum. Bu tüketici olarak yasal hakkım. Buradan, diğer tüm dijital platformlardan bu olayı duyurabildiğim kadar duyuracağım. Aynı zamanda Tüketici Mahkemesi'ne vermiş olduğum işlem dilekçesine, yaşanan son gelişmeleri de ilave ederek sürecin peşini asla bırakmayacağım. Ayakkabıyı başka yerden başka fiyata alırım mesele bu değil, ama tüketici ile alay eder gibi pazarlık yapılması gurur kırıcı. Hem maddi olarak hem de manevi olarak mağduriyet yaşadım ve bunun peşini bırakmayacağım. Eşim de bir hevesle ayakkabı bekliyor. Yazık.

07 Temmuz 2022 12:01

07 Temmuz 2022 12:40

Carrefour SA Raf İle Kasa Fiyat Farkı

2 hafta önce
"Kuşadası/Davutlar'da yaşadığım olumsuzluk üzerene yapmış olduğum şikayet üzerine aynı gün müşteri hizmetlerinden iletişime geçerek özür dileyerek kaybımı telefi etmek istediklerini belirttiler. Teşekkürler..."
Carrefour SA Raf İle Kasa Fiyat Farkı

2 hafta önce

Carrefour SA internet sitesinden aldığım 5 Haziran 2023 tarihli ve CSI2023001079661 fatura numaralı Skechers 52812-gry Erkek Spor Ayakkabının 3 ayda yanlarında boyalar attı. Konuyu müşteri hizmetlerine ilettim. Üretim hatası olmasına rağmen yasal süre geçti diyerek ürünü incelemeye bile almadan iade...

0 Yorum

Carrefour SA Şikayetvar üye markasıdır