Carrefour SA Jetix Kedi Maması Tam Bir Fiyasko, Paramız Çöpe Gitti

31 Mayıs
Cemre'nin Teşekkür Mesajı
“Öncelikle çok kısa zamanda tarafıma geri dönüş yapıldığı için minnettarım. Tarafıma destek veren İlknur hanım ve Rabia hanıma da ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Sattıkları ürünün arkasında durup müşteri memnuniyetinin önemini gösteren Carrefour SA ile alis verişim devam edecektir. İlgi ve alakanız için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.”

Jetix marka tavuklu 12kg kedi mamasını Carrefour SA Maltepe Park İstanbul marketinden indirimli olarak 469 TL'ye 27 Mayıs tarihinde aldım. İndirimine aldandım aldım almaz olaydım. Ne sahiplendiğim kedi ağzına sürdü ne de sokaklarda ki kediler. Bizler zor geçinirken faydamız olsun diye sokaktaki canlara da destek olmaya çalışıyoruz ama paramızı bu firmalar yüzünden çöpe atmış oluyoruz. Carrefour SA marketler zincirlerinin bu tarz firmalarla is birliği yapmaması gerek. Kesinlikle ücret iadesi istiyorum. Paramızı çöpe atacak kadar zengin değiliz.

Carrefour SA Jetix Kedi Maması Tam Bir Fiyasko, Paramız Çöpe Gitti
Carrefour SA Logo
31 Mayıs 12:25

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için [email protected] adresinden ve 7 gün 08.00 – 24.00 saatleri arasında 444 10 00 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Cemre
01 Haziran 14:56

Carrefour SA Yanlış Ürün Gönderdi

2 saat önce

Mobil üzerinden sipariş oluşturdum fakat siparişim haricinde başka bir ürün getirdiler bilgi de vermediler. Tüketebileceğim bir ürün değil iade veya değişim talep ediyorum ama ürün bozulabilir süreç ne kadar sürer bilmiyorum. Sorumluluk umarım yanlış sipariş hazırlayana aittir?

Carrefour SA Stokta Olmayan Ürün

3 gün önce

150128719 sipariş numaralı ürün geldiği gibi satıldı size gönderemiyoruz diyerek ürünü 26.09.2023 tarihinde gönderebiliriz dediler. Ancak bu şube beni sürekli mağdur ediyor. Sürekli kalmadı diyerek ürün teslim zamanını geciktiriyorlar. Ürün elinizde yok ise neden stoklarda gözüküyor. Bundan önceki a...

Carrefour SA Mağaza Ve Çağrı Merkezi Çalışanlarının Sorumsuz Tavrı

4 gün önce

29 Ağustos tarihinde Carrefour SA sanal market uygulaması üzerinden sipariş verdim, bu sipariş içerisinde bulunan çekirdeksiz üzümü ne kalitede istediğimi belirttim ve 30 Ağustos tarihinde siparişim teslim edildi ancak notta belirttiğim halde kötü kalite mal teslim edildi ve anında ilgili mağazanın ...

0 Yorum

Carrefour SA Şikayetvar üye markasıdır