Carrefour SA İznim Dışında Kartımdan 12000 TL Alışveriş Yapıldı!

30 Mayıs

Carrefour SA online'da daha önce hiçbir şekilde bağlantım bulunmamaktadır. Kart bilgilerimi nereden buldunuz bilmiyorum. Şikayetçiyim, sizden 30.05.2023'te gece iznim dışında 4 kere 3234 TL, toplamda 12936 TL para çekilmiş hesabımdan. Ben bu parayı kazanmak için kaç ay çalışıyorum. Bu şekilde mağdur edildim. Karakola gidip şikayetçi oldum. Savcılığa gidip şikayetçi oldum. Benim iznim dışında hesabımdan çektiğiniz bu paranın derhal bana iade edilmesini istiyorum. Geri dönüş sağlayın lütfen. Hiçbir şekilde iletişime geçmediler, müşteri hizmetlerinizi arayıp iznim dışında işlem yapıldığını söylediğimde yardımcı olmadılar.

Carrefour SA Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 dk 34 sn
30 Mayıs 20:44

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için [email protected] adresinden ve 7 gün 08.00 – 24.00 saatleri arasında 444 10 00 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

31 Mayıs 09:50
31 Mayıs 10:57
Ali
10 Haziran 15:48

Bana ulaştınız fakat benim sorunumu çözmediniz mağduriyetim devam ediyor

0 Yorum

Carrefour SA Şikayetvar üye markasıdır