Capstarfx Metatrader Zararları

2022 yılının sonunda sürekli telefon edip Capstar Investment Ltd. Üzerinden hesap açıp işlem yapmam için pazarlama faaliyetinde bulundular. Bir müddet hesap açmak istemedim, o süre zarfında WhatsApp’tan günlük yapmış oldukları işlemlerin Başarı yüzdelerini paylaşmaya başladılar. Akabinde hesap açtır...
Teminatımı sıkıştırdılar para yatırın kurtaralım dediler yatırdım ama para çekmemi engellemek için yine sıkıştırıp para istediler. İlk başta istediğiniz miktarı çekmenize izin veriyorlar tabii ki anaparanın altında olduğu sürece sorun yok güven sağlıyorlar ben buradan bir sonuç alacağımı sanmıyorum ...
Dünden beri hesabıma erişemiyorum, bu anlaşma yaptığım ikinci şirket ve sonuç olarak geçmişte Diamond şirketi ve şimdi capstar fx ve sabahtan beri iki numara arıyoruz bir faydası yok birinci+90 534 987 04 ** ve+90 535 216 26 ** ben hesabım geri almak isterim.
Metatrader 5 ve cap sart fx şirketi para ödemesi yapmıyor. Aralık ayında internette dolanırken 1:200 kazanç bir ibare gördüm. İştah kabardı yönlendirme ücretsizdi. Daha sonra telefonla aranmaya başladım. Anlatıyor sürekli neyse 200$ gireyim dedim. Ltd bir şirket hesap verdiler.
Orada uyanman lazımdı, esas. Oynadım azar azar kazandım, daha sonra tekrar aradılar yatirim yükselecek biraz nakit ekleyelim yükseltin dediler. 500$ daha yatırdım, ufak ufak kazan başladı, ah ah düşmeye başladım. Ama basiret bağlanıyor. 1000$ civarına geldi.
Ondan sonra telefon arıyor geç kaldınız yatırım kaçırdınız şeklinde, sanki adamın parası ben oynadım, mahcup duruma düşüyorum. Size kredi açalım hesabınızı biz yönetelim demeye başladılar. Ya kaybedersek dedim de bizim şirket karşılayacak bir kağıt gönderdiler, daha sonra 4000$ kredi açıp,5000$ i 15000$ yaptılar. Buraya kadar her şey güzel gitti.
Şimdi 4000$ vermiştiniz. O parayı bundan ödeyin dedim öyle olmaz, 4000$ benim yaptırmam lazımmış yatırdım. 1250$ faizi çıktı yok vergisi çıktı yok stopajı çıktı hep ödüyorum,43000$ olmuş. 33000$ ben yatırdım. Hiç para gönderme yok görüştüklerim a**, ö**, k**, a**, a*** kişiler adlar sahte bile olabilir. Ben hem suç duyurusunda bulundum, hem de Adana şirket hesaplarına bloke konulması için, gerekli girişimleri yaptım. Şirketler kasım 2022 açılmış.