Canon e414yazıcı özelliklerinde ev tipi kullanım için uygun olduğu ve Bitmeyen Kartuş özelliğine sahip olduğu belirtiliyor. Tamamen kasıtlı tüketiciyi yanıltıcı bilgi veriliyor. Kartuş dolum seti ile kendiniz doldurabiliyorsunuz ancak bilgisayar 2 sayfadan sonra kartuş bitti olarak uyarı veriyor. Daha fazla çıktı alamıyorsunuz. Sürekli yeni kartuş almanız gerekiyor. Müşteri hizmetleriçözüm olarak yeni kartuş almanızı tavsiye ediyor. Peki hani Bitmeyen Kartuş tu? Hani kendimiz dolum yapabiliyorduk? Madem her defasında yeni kartuş almamız gerekiyor, bu maliyet bu ürünü almamıza engel olacak ve bilgi kasıtlı olarak tüketiciden saklanıyor..
Canon e414 yazıcı özelliklerinde ev tipi kullanım için uygun olduğu ve Bitmeyen Kartuş özelliğine sahip olduğu belirtiliyor. Tamamen kasıtlı tüketiciyi yanıltıcı bilgi veriliyor. Kartuş dolum seti ile kendiniz doldurabiliyorsunuz ancak bilgisayar 2 sayfadan sonra kartuş bitti olarak uyarı veriyor. Daha fazla çıktı alamıyorsunuz. Sürekli yeni kartuş almanız gerekiyor. Müşteri hizmetleri çözüm olarak yeni kartuş almanızı tavsiye ediyor. Peki hani Bitmeyen Kartuş tu? Hani kendimiz dolum yapabiliyorduk? Madem her defasında yeni kartuş almamız gerekiyor, bu maliyet bu ürünü almamıza engel olacak ve bilgi kasıtlı olarak tüketiciden saklanıyor..