Çankaya Belediyesi Başıboş Köpek Çetesi Dolu!
Çukurambar muhsin yazıcıoğlu ve sercev engelsiz çocuk parkından bahsediyorum. Cankaya veya büyükşehir belediye veya muhtarlık tabi ki yine umursamıyor, şaşırtıcı değil.
Bos arazide 50-100 arası kopek yaşıyor. Görüldüğü gibi normalde etrafı kapalı olan engelsiz çocuk parkında da sercev tasmasız bir şekilde serbest gezen kopekler besliyor. Bu durumda arazideki kopekler de sürekli parkın içine giriyor ve her gün onlarca kez kopek kavgası var. Gurultu, kir, en kötüsü de sürekli saldırı tehlikesi. Kendileri hafta içi mesailerinde eğlenecekler diye engelli engelsiz tüm çocuklar ve yetişkinler 7/24 zulüm çekiyor.
Kızılırmak Mahallesi muhtarı z** hanim. Biraz olsun işinizi yapsanız?
Ç****'da başıboş sokak köpeği çeteleri yüzünden ne güvenle sokağa çıkabiliyoruz, ne geceleri uyku uyuyabiliyoruz. Çok merkezi ve trafiğin yoğun olduğu bir yerde bile tüm kaldırımlar parklar köpeklerle dolu. Etraftakiler çiğ et ve kemikle besliyor, hayvanlar aşırı saldırgan. Parklar köpek pisliği ve etrafa saçılmış yemek dolu. Çocuğumuzla evcil hayvanımızla asla sokağa yaya olarak çıkamıyoruz. Defalarca kez belediyeye şikayette bulundum, k***Mahallesi muhtarlığına şikayette bulundum, hele muhtar z*** hanımın dünya umurumda değil. M*** y***b**üstündeki s** s**p***'li engelli çocuk parkı bile köpek dolu, oradaki dernek çalışanları kendi evinin bahçesi gibi oraya sokak köpeklerini toplayıp besliyor. Ne hakla? Bari Bulvar üzerindeki parkların etrafının kapanması, kapalı çocuk ve evcil hayvan parkı yapılması talebinde bulunduk, belediyenin asla umurumda değil. Yazıklar olsun, insana verdiğiniz değer bu! Bu saldırgan hayvanları toplamak belediyenin görevi. Bu hayvanları toplayın!