Çankaya Belediyesi Başıboş Köpek Çetesi Dolu!

11 Ekim 2022 22:15

Ç****'da başıboş sokak köpeği çeteleri yüzünden ne güvenle sokağa çıkabiliyoruz, ne geceleri uyku uyuyabiliyoruz. Çok merkezi ve trafiğin yoğun olduğu bir yerde bile tüm kaldırımlar parklar köpeklerle dolu. Etraftakiler çiğ et ve kemikle besliyor, hayvanlar aşırı saldırgan. Parklar köpek pisliği ve etrafa saçılmış yemek dolu. Çocuğumuzla evcil hayvanımızla asla sokağa yaya olarak çıkamıyoruz. Defalarca kez belediyeye şikayette bulundum, k***Mahallesi muhtarlığına şikayette bulundum, hele muhtar z*** hanımın dünya umurumda değil. M*** y***b**üstündeki s** s**p***'li engelli çocuk parkı bile köpek dolu, oradaki dernek çalışanları kendi evinin bahçesi gibi oraya sokak köpeklerini toplayıp besliyor. Ne hakla? Bari Bulvar üzerindeki parkların etrafının kapanması, kapalı çocuk ve evcil hayvan parkı yapılması talebinde bulunduk, belediyenin asla umurumda değil. Yazıklar olsun, insana verdiğiniz değer bu! Bu saldırgan hayvanları toplamak belediyenin görevi. Bu hayvanları toplayın!

14 Ekim 2022 22:32

Çukurambar muhsin yazıcıoğlu ve sercev engelsiz çocuk parkından bahsediyorum. Cankaya veya büyükşehir belediye veya muhtarlık tabi ki yine umursamıyor, şaşırtıcı değil.

15 Ekim 2022 10:05

Bos arazide 50-100 arası kopek yaşıyor. Görüldüğü gibi normalde etrafı kapalı olan engelsiz çocuk parkında da sercev tasmasız bir şekilde serbest gezen kopekler besliyor. Bu durumda arazideki kopekler de sürekli parkın içine giriyor ve her gün onlarca kez kopek kavgası var. Gurultu, kir, en kötüsü de sürekli saldırı tehlikesi. Kendileri hafta içi mesailerinde eğlenecekler diye engelli engelsiz tüm çocuklar ve yetişkinler 7/24 zulüm çekiyor.

15 Ekim 2022 17:57

Kızılırmak Mahallesi muhtarı z** hanim. Biraz olsun işinizi yapsanız?

Zeynep

Sokaklar, parklar hepimizin hanımefendi. Mahalle sakini köpeklerimizin kimseye en ufak bir zararı yok. Çoğalmalarından rahatsızsanız, kısırlaştırma konusundaki faaliyetlere siz de destek verebilirsiniz. Dilerseniz bu konuda size yardımcı olabilirim.

Çağla

Hanımefendi evet hepimizin olması gerekiyor ama biz muhitteki evcil kopek sahipleri o parklardan faydalanamıyoruz. Sizin zarar görmemiş olmanız bizim her gün saldırıya uğradığımız gerçeğini maalesef değiştirmiyor. Sanıyorum evinizde ya da bahçenizde beslemek yerine kamusal alanda kopek beslemeyi tercih ettiğinizden bu sorunu yasamiyorsunuz. Günde 3 kez benimle köpeğimi ihtiyaç gidermeye çıkarmaya gelip bizi saldırılardan koruyabilecek misiniz? Değilse lütfen akil vermeyin. Zaten burası bunun tartışılacağı bir Forum değil, ben belediyeye bir talepte bulundum onlar da her zamanki gibi islerini yapmamayı tercih etti. Lütfen bırakın her vatandaş taleplerini ilgili mercilere bari iletebilsin. İyi Günler diliyorum.

Çankaya Belediyesi Başıboş Köpek Sorunu Ve Güvenlik Endişeleri

Bora
21 Eylül 11:38

Çankaya Belediyesi Sokak Köpekleri Toplansın!

Mesut
26 Ağustos 10:13