Cambly Onaysız Haberim Olmadan Kartımdan Para Çekilmesi.

Cambly Onaysız Haberim Olmadan Kartımdan Para Çekilmesi.
10 Ocak 2024 20:26

Onayım olmadan kartımdan 598 TL para tahsil edilmiş. Sadece kart numaramı girerek 3Dsiz ve CVV istenmeden onaysız bir şekilde para çekilmiş. Bu işlemi ben yapmadım ve sahte kişi olduğu belli. Aynı kart bilgilerimle birden fazla e-ticaret denemesi yapmış biri tarafından bu kadar kolay ve tek seferde para çekilebildiği bir uygulama olduğunuzu düşündürdünüz. İlgili bankamla görüştüm, işlem iptalini talep ettim. Bana tarafınızca kartımla çekilen bu e-ticaret işlemine dair herhangi bir e-posta, telefon bilgilendirmesi vb. gelmedi. Bu durumda para iademin yapılmasında desteğinizi bekliyorum. Mağduriyetimin ve onayım olmadan yapılan bu sahte işlemin iptali konusunda acil bir dönüşünüzü bekliyorum. Bu üyeliği yapan kişinin üyeliğini iptal etmenizi ve benim kartımla yapılan bu sahte alışverişi yapan kişinin gerekli bilgilerini benimle paylaşmanızı rica ediyorum.

11 Ocak 2024 10:29 (Şikayetten 14 saat sonra)
Buse
11 Ocak 2024 14:36

Herhangi bir onay maili gelmedi ve zaten cambly.com üyeliğim olmadığını belirttim. Cambly.com üyesi olmak istemiyorum ve kredi kartımla yapılan bilmediğim mail üzerinden yapılan bu sahte e-ticareti iptal edip para iademin yapılmasını istiyorum.

11 Ocak 2024 15:34

Ceren