Byfix Servis Yanıltıcı Servis Ücretleri Ve Saygısız Müşteri Hizmetleri

Byfix Servis Yanıltıcı Servis Ücretleri Ve Saygısız Müşteri Hizmetleri
07 Kasım 17:40

Xiaomi dikey süpürgem bozulduğu için internetten bir firma buldum. Firmanın ismi Byfix Bilişim ve gelen mesajlardaki adı International diye görünüyor. Telefonda kargo ücreti ve servis ücreti olmayacağına dair net bilgi aldım. Aras Kargo'yla ücretsiz yolladım. Süpürgede arıza olduğu ve dört bin küsur lira bedelle yapılacağına dair bilgi verdiler. Yaptırmak istemediğimi ilettim ve tekrar ücret konusunu teyit ederek yollamalarını istedim. Süpürge Aras Kargo ile geri geldi fakat servis ücreti ve kargo ücreti talep etti. Ben de herhangi bir ücret olmadığını belirterek almadım. Telefon görüşmemizde son derece saygısızca konuşan bir çağrı merkezi çalışanıyla konuştum. Telefonda ücret konusunu teyit ettiğimi bildirdim. Sitede bu ücret konusunun yazılı olduğu bilgisini verdi. Ben de o zaman telefonda yanlış yönlendiriyorsunuz. Lütfen telefon kayıtlarınızı dinleyin, bu yanlış ve müşteriyi yanıltan bir durum dedim. Hiç sallamadı, tabi tabi dinleriz deyip telefonu kapattı. Bu çok üzücü ve saygısızca fakat bu durumun peşini tabi ki bırakmayacağım. Ne kadar yazabileceğim ve konuyu iletebileceğim yer varsa yazacağım.

Arzu

Bende diğer mağdurlar gibi internet üzerinden Dyson yetkili servis olarak bulduğum yerin işin sonunda Dyson ile alakası bile olmadığını öğrendim bunu da bana başta asla belirtmediler ben kendi çabalarım ile öğrendim garanti kapsamındaki ürünün nasıl servis ücreti alıyorsunuz dedim serra hanım benim bağırdığımı hakaret ettiğimi beni mahkemeye vereceğini söyleyip telefonu suratıma kapattı üzerine bir sürü mesaj atıldı 3 ay ile 9 ay arası hapis yatacağıma dair tekrar aradığımda şirin hanım burası özel yetkili servis ücretli oluyor dedi peki neden baştan söylemediniz dediğimde bana link atılmış orada yazıyormuş tam 30 kusur maddelik link kim okuyor ki bu maddeleri dediğimde oda benim sorunummuş haksız elde edilen kazanç ne yazık ki bunu normal gören çalışanlar var. Hakem Heyeti ile görüştüm sağ olsunlar bayağı yardımcı oldular elimden gelini ardina koymayacağım beni manipüle ederek baskın geleceğini sandı (Serra) hanim

İbrahim

Kesinlikle ipek hanım bende gerekli tüm yerlere şikayet yazdım takip ediyorum ayrıca savcılığa da vereceğim.

Byfix Yanıltıcı Servis Ücreti Şoku!

Hülya
21 Kasım 23:44