Byfix Servis Xiaomi Airfrey Cihazımdaki Küçük Arıza

Ertuğrul
20 Ağustos 10:14

Airfryer cihazımı teknik servise gönderdiğimde bazı performans sorunları yaşıyordum. Teknik servis onarım işlemlerini gerçekleştirdi ve cihazı bana geri gönderdi. Ancak, onarımdan sonra bazı küçük sorunların devam ettiğini belirtmek isterim. Özellikle cihazın performansında hâlâ bazı ufak problemler gözlemliyorum ve uygulama sırasında sorunlar yaşanıyor. Bununla birlikte, teknik servis hizmetinden genel olarak memnun kaldığımı ifade etmek isterim. Markanın sunduğu hizmet kalitesi ve müşteri destek ekibinin yaklaşımı tatmin ediciydi. Yaşadığım bu küçük sorunların markanın genel kalitesini etkilemediğini düşünüyorum.

17 Eylül 12:23

Xiaomi cihazımda belli sorunlardan dolayı byfix servise yolladım ürünümün sorunları kalkmış ve tarafıma yollandı arka kasa değişimini orijinal takmışlar bu da benden iyi puan, kutumun içerisinde aksesuarlarımın eksik geldiğini fark ettim lütfen kontrol ederek şarj aletimi ve adaptörümü tarafıma yollayın

23 Ağustos 12:29 (Şikayetten 3 gün sonra)

E******* Yaşadığınız sorunlar için üzgünüz. Ek olarak bir düzenleme yapılacaktır. Size daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek adına çalışıyor olacağız. Detaylı bir servis raporu ve teknik destek sağlayacağız. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Byfix Servis Robot Süpürge Tamir Fiyaskosu Ve Müşteri Mağduriyeti

05 Ocak 13:06

Byfix Servisinin Servis Ücretini Alması

Damla
18 Temmuz 17:17

Byfix Servis Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı!

Aslıhan
26 Ekim 10:05