Byfix Servis Garantili Telefonum Rehin Alındı

25 Eylül 16:29

28.10.2022 tarihinde Manisa da bir mağazadan Xiaomi Redmi 10 64 GB telefon aldım. İki adet aldım. Daha önceden de 2017 yılında Türkiye ye yeni ithal edilen sizin telefonunuzu 5 yıl sorunsuz kullandım. Eşimin kullandığı ve benim kullandığım telefonda benzer sorunlar çıktı. Gelen çağrı kayboluyor, ses karşı tarafa gitmiyor, karşı tarafın sesi duyulmuyor gibi ara sıra sorunlar yaşadık.

Bunun üzerine garantisi devam eden eşimin telefonunu "byfix bilişim san. Ve tic. Ltd. Şti. Florya Beşyol mah. 502. Sok. Apt. No: 3 Küçükçekmece-İstanbul adresine kendilerinin yönlendirmesi ile ücretsiz Aras Kargo dan gönderdik. 444 26 30 telefon ile irtibatımız oldu. Bize verdikleri cevapta 4.500 TL lik masraf çıktığını, telefondaki sorunun kullanıcı hatadan kaynaklandığını, garantiye girmeyeceğini söylediler.

Eğer tamir masrafı kabul edilmez ise 900 TL servis ve kargo ücreti ödendikten sonra telefonun geri gönderileceğini söylediler. Bunu kabul etmeyeceğimi söyledim. Eşim ve ben telefonlarımızı çok temiz kullanırız. Dışında hiçbir darbesi, kırığı, çatlağı olmayan bir telefonun içine biz nasıl zarar verebiliriz.

Garantisi devam eden telefonumun ücretsiz tamir edilmesini ve bana iade edilmesini talep ediyorum. Sorumsuz bir servis yetkilisinin koskoca Xiaomi markasının imajını zedelemesine izin vermeyin lütfen. Bayram a**. 0-535-3612** b**@gmail.com.

03 Ekim 10:04 (Şikayetten 7 gün sonra)

Byfix Servis Bilişim Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti. Servis Ücreti Kargo

Byfix Servis Mağduriyeti

Metropol
24 Şubat 12:17
Byfix Servis Mağduriyeti

Byfix Servis Beklenmedik Ücret Talebi Ve Yanıltıcı Hizmet Deneyimi!

Muhammet
24 Ekim 18:16